Cancan

Loredana Chivu, de urgenţă la spital, pe perfuzii. Care este starea de sănătate a vedetei

Publicat: 30 oct. 2020
loredana chivu fizionomie
Loredana Chivu a ajuns de urgenţă la spital, pe perfuzii. Fosta asistenta TV a postat o imagine pe reţele de socializare în care spune că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună

Loredana Chivu a ajuns de urgenţă la spital, pe perfuzii. Fosta asistenta TV a postat o imagine pe reţele de socializare în care spune că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

Pentru că vrea în permanenţă să-şi păstreze silueta de invidiat, Loredana Chivu a avut o cădere de calciu şi astfel a fost nevoie ca ea să ajungă într-o unitate spitalicească pentru a o pune pe picioare.

Loredana Chivu, de urgenţă la spital, pe perfuzii

Loredana Chivu este urmărită de ghinioane! După ce în urmă cu puţin timp a ajuns la spital în stare gravă, vedetă a declarat că a suferit o cădere de calciu, din cauza faptului că vrea să mai slăbească. Cu toate că formele ei apetisante se apropie de perfecţiune, blondina a declarat că nu este suficient şi doreşte să mai dea câteva kilograme jos.

Ulterior, aceasta a ajuns din nou pe mâinile medicilor, însă nu a fost vorba de o problemă de dragul frumuseţii, ci s-a confruntat cu o situaţie gravă. În urma analizelor, medicii au constata că fosta prezentatoare are pietre la rinichi. Aşa cum face de obicei, vedeta şi-a informat imediat fanii despre păţania prin care trece, însă, iniţial nu a dezvăluit şi din ce cauză a ajuns pe mâna medicilor.

După 7 ore de stat la urgenţe şi cu un tratament strict, vedetă a fost lăsată să plece acasă, deşi starea ei de sănătate nu a fost tocmai bună. Acum, după foarte puţin timp de la incident, blondina a ajuns din nou pe perfuzii! Ultimul story de pe Instagram o arată pe Loredana stând în pat şi cu branula aplicată. Alături de fotografia îngrijorătoare, aceasta a transmis şi un mesaj fanilor.

„Sănătatea e cea mai de preţ pe lumea asta”, a scris Loredana Chivu.

Chiar dacă problemele de sănătate i-au cam dat de furcă în ultima perioadă, Loredana Chivu a dat dovadă de fiecare dată că este o femeie puternică şi nu se lasa doborâtă de nimic.

Şi Ameri Nasrin de la Antena Stars a ajuns pe mâna medicilor, tot pe perfuzii

Ameri Nasrin, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars, a ajuns în cabinetul medicului. După o perioadă destul de agitată şi solicitanta, vedetă de la Antena Stars a trecut pragul unui clinici medicale pentru câteva controale de rutină şi o „relaxare” cu perfuzii.

Prezentatoarea matinalului de la Antena Stars şi-a îngrijorat fanii postând în mediul online o serie de imagini cu ea din cabinetul medicului, conectată la o perfuzie. Vedeta i-a liniştit imediat pe internauţi şi le-a explicat că nu s-a întâmplat nimic grav.

Se pare că oboseala şi toată agitaţia din ultima perioadă şi-au spus cuvântul, iar Ameri Nasrin a avut nevoie de un bust de energie şi vitamine. Aşa că a apelat la sfatul medicului şi a beneficiat de un tratament revitalizant.

„Vreau să vă spun că am început săptămâna într-un mod foarte relaxant. Nu sunt la masaj, nu sunt plecată din Bucureşti, sunt la o clinică.… Ştiu că nu asociaţi neapărat perfuzia cu un moment de relaxare, dar în cazul meu chiar despre asta este vorba”, a spus Ameri Nasrin, pe contul său de Instagram.

Deoarece în ultima perioadă vedeta s-a simţit destul de slăbită, vedetă a apelat la un tratament care o va revitaliza. Aceasta şi-a avertizat fanii că trebuie să fie atenţi şi la lucrurile mici şi le-a povestit despre beneficiile tratamentului pe care îl urmează.

„Abia aştept să vă spun ce am aflat despre sănătatea mea, despre vitaminele din corpul meu, oboseala dacă şi-a spus sau nu cuvântul şi multe altele, dar e de bine credeţi-mă.

Momentan aşteptam în jur de vreo 40 de minute, cam aşa. Aş fi putut termina mai repede, dar ţine tot de oboseala mea acumulată în ultima perioadă, motiv pentru care va trebui să stau ceva mai mult, dar e foarte relaxant, nu doare absolut de loc şi rezultatele se să văd imediat, ba chiar o să mă bucur de starea mea de bine mult timp de acum în acolo”, a mai spus vedetă.

Adauga un comentariu