Cancan ultimă oră

Loredana Chivu, mărturii extrem de emoționante după 4 zile de spitalizare

Publicat: 01 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În vârstă de 30 de ani, Loredana Chivu a primit un diagnostic delicat luna trecută și, în prezent, ea se află internată la o clinică din București. Azi, ea a făcut publice mărturii extrem de emoționante și s-a filmat pe patul din salonul în care stă de patru zile. Apropiații și fanii au copleșit-o cu numărul de mesaje pozitive.

Loredana Chivu, mărturii extrem de emoționante după 4 zile de spitalizare

Fosta asistentă TV a înregistrat astăzi câteva secunde din momentul în care i se făcea o perfuzie și pe imagini a surprins și branula din mâna stângă pe care o ridică ușor. Pe imagini, ea a scris: “Ziua 4”, urmat de trei emoticoane pe care le puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos, dar și “#rezist”, semn că moralul ei este unul destul de bun.

Ulterior, Loredana Chivu a distribuit două fotografii pe care sunt notate gânduri profunde… cu care blonda rezonează în această perioadă:

“Nu sunt singur. Mă ține Dumnezeu în palmă”, respectiv: “Apreciază-i pe cei care nu renunță la tine”. La începutul lunii trecute, vedeta a aflat că are pietre la rinichi, iar medicii au prevenit-o în legătură cu șansele ca ea să fie operată din cauza acestei boli.

Loredana Chivu, declarații despre pietrele la rinichi

“(…) a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență. Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea.

M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin. Dacă, doamne ferește nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operație”, a declarat blonda luna trecută pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu