Cancan ultimă oră

Loredana Groza a ajuns de urgenţă la spital. Ce a păţit cântăreaţa

Publicat: 20 sept. 2021

Mii de fani au stat cu sufletul la gura, în momentul în care jurata emisiunii X Factor a publicat pe social media o fotografie în care apărea întinsă pe un pat dintr-o Ambulanță. Alături de Loredana Groza stă o asistentă, semn că a fost transportată la o unitate spitalicească.

Cântăreaţa a ajuns de urgență pe mâna medicilor, care i-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, după cum chiar ea a mărturisit mai apoi.

Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor. Care este starea de sănătate a vedetei

Vedeta Loredana Groza a trecut prin clipe de groază în noaptea de duminică spre luni. După ce a fost transportată de o ambulanţă la spital, artista a precizat că se simte mult mai bine, fără să ofere prea multe detalii despre starea sa de sănătate.

Mai mult decât atât, nu a dezvăluit dacă a rămas la spital sau a revenit acasă.

„Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a scris blondina în dreptul imaginii din Ambulanță.

Chiar și așa internauții au fost panicaţi. Extrem de mulți s-au întrebat ce a pățit în realitate artistă, care zilele trecute a cântat la nunta Simonei Halep.

Loredana Groza, probleme de sănătate

Loredana Groza nu a dorit să ofere niciun răspuns despre problemele medicale cu care se confruntă în aceste momente, deși fanii au tot sperat să afle.

„Ce-ai pățit, Loredana? De ce te-a luat ambulanța?”, „Așa se întâmplă când nu spui clar ce s-a întâmplat. Oamenii speculează. De fapt, ce s-a întâmplat?”

„Nu e suficient să ne pui poza și să începem să ne întrebăm ce ai? Îți dorim sănătate, indiferent de boală”, sunt câteva dintre comentariile care apar pe pagina de Facebook.

Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa și actrița Cristina Cioran nu au trecut cu vederea aceste momente nefericite prin care trece prietena lor și i-au urât toate cele bune și sănătate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

Foarte multă lume a sesizat de-a lungul timpului faptul că înfățișarea dar și formele Loredanei Groza au cunoscut o schimbare enormă, însă în sens pozitiv. Așadar, au existat destule voci avizate care au susținut că artista ar fi apelat la anumite intervenții estetice. Iar acest lucru a avut drept scop ștergerea urmelor anilor care au trecut. Mai mult decât atât, se spune că toate aceste schimbări ale imaginii artistei ar fi început în urmă cu nu mai puțin de 15 ani.

De asemenea, sunt și medici esteticieni care susțin că Loredana Groza a apelat cu siguranță la o serie de operații estetice. Aceștia au speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-ar fi mărit buzele, dar și-a șters și ridurile. Nu în ultimul rând, se mai spune că Loredana și-a micșorat sânii și i-ar fi ridicat. Iar pentru zâmbetul cuceritor, artista a apelat la fațete de porțelan. Oricum, este cert că Loredana Groza, la vârsta de 51 de ani, arată mai bine decât în tinerețe.

„Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze și botox pentru riduri”, a sesizat medicul Chawi Youssef, specialist în chirurgie plastică.

Adauga un comentariu