Cancan ultimă oră

Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale! Vedeta a surprins cu o poză veche, din anii tinereții

Publicat: 13 mai 2021

Loredana Groza a oferit imaginea zilei pe Instagram! Iar fotografia a atras reacțiile fanilor ei. Artista este în cadă, cu chitara în mână, iar în dreptul imaginii a inserat textul: ”After party!”

Loredana Groza a uimit pe toată lumea în ultima perioadă cu fotografii incendiare și, de multe ori, ușor deocheate. Lori nu-și arată deloc vârsta, 50 de ani, astfel că, de regulă, cometariile fanilor ei sunt la superlativ. De data aceasta, cântăreața născută la Onești a surprins cu o poză veche, din anii tinereții, când încânta tineretul, și nu numai, pe timpuri mai puțin libere. Imaginea este, într-adevăr, de milioane și ne aduce aminte de rebela artistă și de piesele ei ieșite, la vremea aceea, din tipare.

SURSA FOTO: Instagram

Rebela Loredana Groza a fost interzisă: avea 18 ani

Loredana Groza era considerată o rebelă, la 18 ani, motiv pentru care a început cezurarea ei ca artistă. Așa s-a întâmplat cu una dintre melodiile ei dragi, ”Îți citesc în ochi”, pe muzica lui adrian Enescu și versuri Lucian Avramescu. Cântăreața avea să povestească totul.

”Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune #Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post.

Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice..

Cu tot efortul lui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată. A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a fost mesajul Loredanei, în descrierea clipului pe care l-a urcat pe rețelele de socializere. Iar reacțiile și nostalgiile fanilor nu au întârziat să apară. ”Oauuuu…de pe vremea noastră…ce amintire…ce piesă…ce versuri…ce interpretare…intonație…prezența impecabilă…atâta frumusețe în tot…️”, ”O voce minunată, prea sexy pentu sistem, haha. Forza Onești!”, ”Superbă, eu una îți sunt o fană. Toate piesele tale sunt frumoase”, ”Minunat! Am închis ochii pentru o clipă și am retrăit anii de atunci! Mulțumesc, Lori!”, ”Aaaaaa, Doamne! Nu pot să cred că o uitasem. Cât de cool e! Mulțumesc. M-am întors în timp…”, au comentat admiratorii cântăreței.

Adauga un comentariu