Actualitate

Loredana Groza, criticata dur dupa ce a aparut complet goala pe Internet

Publicat: 12 sept. 2019

Loredana Groza a fost aspru criticata dupa ce a aparut pe Internet o poza cu ea in care este complet goala. Imaginea HOT in care tine in brate un copil de culoare a fost studiata cu atentie de multi dintre apropiatii sai, dar mai ales de fani. Celebra cantareata a transmis si un mesaj odata cu publicarea acestei fotografii.

Supranumita Madonna de Romania datorita show-urilor extravagante, Loredana Groza a urcat pe conturile sale de socializare o poza nud in care apare si un bebelus de culoare. "Hush, little baby don’t say a word
Mama’s gonna sing you a lullaby… (n.r.: Linisteste-te, micutule, nu spune nimic. Mami iti va canta un cantec de leagan) ~Loredana #photocredit @paulbuciutaphoto @tango_magazine #love #loredana #loredanagroza" este mesajul scris de artista pe instagram.

Imaginea HOT i-a pacalit pe multi dintre internauti, care au crezut ca Loredana Groza a pozat nud la 49 de ani, iar unii dintre ei au criticat-o pentru ca a acceptat sa se foloseasca prea mult Photoshop. Insa, dupa ce au privit mai bine fotografia, s-a aflat adevarul: doar fata este a cantaretei, trupul, nu. Astfel, mesajele primite de vedeta au fost si pozitive, dar si negative. Unii dintre fani au intrebat-o care este motivul pentru care a publicat aceasta poza modificata in Photoshop, insa, deocamdata, nu a oferit un raspuns.

"Esti unica, cea mai fermecatoare femeie din lume. Te iubesc", "Cam deplasata poza. Poate daca era al tau bebele, pe pielea goala", "Foarte frumoasa fotografia. Felicitari pentru curaj si pentru sprijinul acordat copiilor", "Dar ce poza e asta Mi se pare impropriu", "Un om minunat si bun cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Am avut privilegiul sa te intalnesc personal la filmarile serialului «Aniela». Am ramas cu amintiri unice. Iti doresc sa fii fericita si sa ai parte de succes in continuare. Esti un om de mare valoare si nimic nu te-a schimbat" sunt cinci dintre comentariile stranse de postarea vedetei.
Adauga un comentariu