Mozaic muzical

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro. “Așa a fost să fie…”

Publicat: 14 ian. 2022
Loredana Groza și Nick Casciaro
Loredana Groza și Nick Casciaro au uimit pe toată lumea, după ce au dezvăluit că au plecat împreună în Italia

Loredana Groza a oferit primele declarații cu privire la relația pe care o are cu Nick Casciaro. În ultima perioadă au apărut tot mai multe materiale de presă în care se vorbește despre o apropiere între cei doi. După toate aceste lucruri, mulți dintre urmăritorii acestora au început să creadă că cei doi formează un cuplu.

Zvonurile au fost alimentate și de faptul că, artista ar fi la un pas de divorț de soțul ei, Andrei Boncea. Internauţii şi-au pus semne de întrebare şi au considerat că pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât relaţia profesională.

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro

Pentru a pune capăt acestor zvonuri, artista a ținut să lămurească situația și să spună lucrurilor pe nume. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, diva a spus că ea și câștigătorul de la X Factor România nu formează un cuplu. Între ei există foarte multă chimie pe scenă și de aici toate zvonurile apărute în presă.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Ce a declarat Nick Casciaro despre această situație

Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie.

Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a adăugat Nick Casciaro.

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro s-a născut în Italia, la Bolzano, și are vârsta de 33 de ani. Are alură de fotomodel și, încă de mic, a practicat mai multe sporturi, printre care fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice. Iubește să cânte și este o fire atletică.

Tânărul a făcut parte din echipa Loredanei Groza, cea care nu încetează să-și uimească fanii pe rețelele de socializare. Cei doi au cântat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă coregrafia din celebrul film „Dirty Dancing”. La marea finală, invitații speciali au fost artiștii Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni.

Nu în ultimul rând, Nick Casciaro se iubește cu o italiancă pe nume Maria Sacchi, care l-a sprijinit pe tot parcursul concursului.
Comentarii
  • Ce o mai dau in balarii !, de sarabatori si-au dat pasarica unul la altu prin tot Brasovul !, ca erau singuri si tristi si ea ca o mama sufletista la initiat in ce poate face gaina batrana cu un morcov tinar

Adauga un comentariu