Magazin

Loredana Groza, facuta PRAF de o vedeta din shwobiz: „S-a jucat prea mult cu acidu’ ala si i-au mai iesit si strambe”

Publicat: 03 apr. 2015
Loredana Groza a fost facuta cu ou si cu otet de designerul Razvan Ciobanu, care a criticat aparitia acesteia intr-o reclama pentru detergent. Designerul a lansat cuvinte jignitoare la adresa artistei, dar si a celor care au conceput mesajul publicitar. Razvan Ciobanu e de parere ca Loredana a facut un compromis urias acceptand sa pozeze pentru firma cu pricina.
„Sunt la spalat de masina. Am rasfoit agale o revista. Recenta. Mai exact a fost valabila pana ieri. Dupa ce nenorocire (de imagine) am descoperit, promit sa nu mai rasfoiesc si alta data. O campanie (urata) la un detergent, care promoveaza (cica) sa porti haine romanesti. Pe scurt, Loredana (care probabil ca a luat muuulti banuti pentru aceasta fotografie) urata, dupa cum o sa vedeti in fotografiile facute cu telefonul meu mobil. Ceva mai grosolan, mai retusat cu forta si mai gresit din punct de vedere stilistic nu am mai vazut de… niciodata, practic”, scrie Razvan Ciobanu.
Designerul critica tinuta artistei. „Lasand rochia deoparte (nu pentru ca ar fi vreo piesa, ci pur si simplu) trebuie sa vedeti strampii de dansatoare, unghiile de la picioare si sandalele de diva din filmele pentru adulti. Si cu o masura mai mari. Pe langa picioare avem o fata cu un ranjet inghetat pe niste buze uriase!!! Domn’ doctor s-a jucat prea mult cu acidu’ ala si i-au mai iesit si strambe, o privire goala, din niste ochisori atinsi prea mult de Photoshop. Zau, sunt speriat de-a dreptul. Daca o vedeta de acest calibru accepta asemenea compromis (nu conteaza suma) avem o reala problema„, a postat Razvan Ciobanu pe o retea de socializare.


loading...

Adauga un comentariu