Cancan ultimă oră

Loredana Groza, la vârsta la care nu mai are inhibiții: Mai sexy ca în tinerețe!

Publicat: 20 apr. 2021
Loredana Groza ipostază sexy
În ciuda vârstei, Loredana Groza continuă să pozeze provocator

Loredana Groza continuă să rămână în central atenției indiferent ce face și în ciuda vârstei. Diva, ajunsă la 50 de ani, stârnește imaginația fanilor pe rețelele sociale pozând în ipostaze care mai de care mai sexy.

Aflată în vacanță la Miami, după alte vacanțe în Mexic sau Maldive, Loredana a pozat în costume de baie, rochii cu decolteuri periculaose sau fuste de piele și bustiere care îi lasă la vedere abdomenul plat.

Pentru aceste fotografii, Loredana primit multe laude din partea fanilor, dar nu au lipsit și criticile.

În cea mai recentă vacanță, la Miami, Loredana a avut parte de multă distracție, diva mergând în cluburi pentru a dansa seri la rând și a participa la reprezentațiile unor artiști internaționali, precum Alesso.

În vacanțele din Maldive și Mexic, Loredana a ales să se bucure de soare și de liniște, în condițiile în care pandemia de coronavirus i-a dat peste cap planurile legate de concerte.

Loredana Groza ipostază sexy

Cîți ani are Loredana Groza: Cum arată la vârsta de 50 de ani

Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Onești, județul Bacău. De mică a fost pasionată de muzică, începând să cânte de la vârsta de 3 ani. În 1984, a fost admisă cu nota 9,95 la Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Onești, fiind prima pe liste.

Pe plan muzical, la nici 14 ani, la faza națională a concursului „Cântarea României” de la Focșani, a fost remarcată de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București să participe la preselecția concursului „Steaua fără nume”.

La 16 ani, în 1986, participă pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde câștigă „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Loredana Groza ipostază sexy

Până în 1990 a scos aproximativ 100 de piese ale unor compozitori cunoscuți. După Revoluție, Loredana a susținut mai multe concerte în străinătate.

În 1993, debutează în cinematografie, jucând în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. Doi ani mai târziu apare în filmul „Paradisul în direct”, care are un succes mare de încasări, aproxiamtiv 500.000 de spectator și în filmul „Asphalt Tango”.

Pe 10 iunie 1998, de ziua ei de naștere, Loredana se căsătorește cu Andrei Boncea, directorul executiv al Media Pro. În ciuda sarcinii, Loredana a susținut concerte cu Direcția 5 până în luna mai. Pe 14 iulie 1998, se naște fetița Loredanei și a lui Andrei Boncea, Elena. Au urmat mai multe albume scoase și concerte susținute peste tot cu sala plină.

Timp de 7 sezone, din 2011 până în 2017, Loredana a fost jurată la Vocea României, iar anul trecut a fost jurată la X Factor.

Loredana Groza ipostază sexy

Loredana Groza, nud

În 2000, când revista Playboy aniversa un an de existență pe piața românească i-a făcut Loredanei o ofertă de nerefuzat. Loredana, cunoscută ca o vedetă lipsită de inhibiții, și-a etalar formele voluptoase în paginile celebrei reviste pentru bărbați. Pentru a poza goală în Playboy, Loredana a încasat 12.000 de euro.

Dar, Loredana a continuat să facă furori, postând periodic poze cu ea aproape goală. Ultima astfel de poză a fost postat în urmă cu câteva zile, când Lori a postat pe Instagram o poză cu ea în cada plină cu spumă.

Loredana Groza ipostază sexy

Adauga un comentariu