Cancan ultimă oră

Loredana Groza, sărut pătimaș cu un tânăr misterios! – FOTO

Publicat: 16 feb. 2020

Loredana Groza nu încetează să uimească pe toată lumea cu un comportament lipsit de inhibiții! Deși căsătorită din anul 1998 cu Andrei Boncea, vedeta nu se cumințește deloc și surprinde de fiecare dată. Mai mult, acum, blondina s-a sărutat pătimaș cu un tinerel misterios, în văzul tuturor.

Loredana Groza muncește din greu pentru cariera pe care o are în lumea muzicală de atâta timp. Și, pentru că fanii au mereu nevoie de lucruri noi din partea artiștilor lor preferați, Loredana știe exact ce trebuie să facă, pentru a fi mereu în centrul atenției. Blondina a filmat pentru cea mai recentă melodie, iar videoclipul este unul cum nu se poate mai…picant!

Deși căsătorită, atunci când vine vorba de cariera ei, Loredana Groza se poate transpune, cu ușurință, în orice personaj. Pentru noul său videoclip, artista a îmbrățișat rolul unei femei extrem de sexy și misterioase, iar scenele sunt desprinse din filmele de dragoste. La un moment dat, Loredana Groza se sărută pătimaș cu un tinerel misterios, iar vedeta a postat pe contul său de Instagram imaginea incitantă.

Fanilor le-a plăcut extrem de mult ipostaza în care s-a afișat Loredana Groza, căci comentariile pline de complimente nu au întârziat să apară. Deși unii o pun la zid pentru comportamentul său, Loredana Groza a mers tot timpul pe ideea: „Câinii latră, ursul merge”. Și se pare că ei îi merg toate cum nu se poate mai bine, căci are concert după concert, iar fiecare melodie pe care o lansează devine, în cel mai scurt timp, un real hit!

Adauga un comentariu