Actualitate

Loredana Groza și-a surprins fanii cu ultima apariție. Rochia purtată a stârnit numeroase reacții

Publicat: 21 iun. 2022
Loredana Groza și-a surprins fanii
Loredana Groza nu încetează să își surprindă fanii cu apariții din ce în ce mai provocatoare

Îndrăgita artistă Loredana Groza și-a surprins fanii cu ultima apariție, atrăgând numeroase comentarii din partea internauților. Astfel, recent, vedeta s-a afișat cu o rochie neagră decupată asimetric care lăsa destul de mult la vedere. Trebuie precizat că cele mai multe reacții venite din partea admiratorilor au fost pozitive, fanii lăudând-o pentru îndrăzneală dar și pentru felul în care arată.

Loredana Groza este una dintre cele mai complete artiste de la noi și ține mereu pasul cu ultimele tendințe. Astfel, artista nu încetează să își uimească fanii cu aparițiile sale inedite pe rețelele de socializare. Este bine cunoscut faptul că Loredana adoptă mereu un stil excentric și dă dovadă de o îndrăzneală ieșită din comun. La vârsta ei, de aproape 52 de ani, vedeta demonstrează în continuare că nu are inhibiții.

Oricum, jurata de la „X Factor” nu se lasă intimidată de comentariile negative ale fanilor și se îmbracă exact așa cum îi place. Și aceasta în pofida faptului că aproape de fiecare dată stârnește un val de reacții din partea acestora.

Loredana Groza și-a surprins fanii cu ultima apariție

De la o vreme încoace, Loredana Groza este din ce în ce mai dezinvoltă din punct de vedere vestimentar. Adesea, cântăreața poartă ținute mulate și decoltate, fotografiindu-se, totodată, în ipostaze sexy. Imaginile stârnesc de fiecare dată numeroase reacții pro și contra. Unii urmăritori îi apreciază dezinvoltura, în timp ce alții îi critică expunerea.

Cel mai recent, Loredana a purtat o rochie neagră decupată asimetric. Ținuta i-a lăsat atât spatele, cât și talia și una dintre coapse la vedere. Fiind decupată lateral, rochia nu a putut fi purtată cu lenjerie intimă, cel puțin nu cu cea clasică. Astfel de piese sunt uneori prevăzute cu lenjerie intimă gândită în așa fel încât să pară că persoana nu poartă.

„Te felicit pentru că ești o femeie curajoasă și frumoasă”; „Superbă, frumoasă, minunată!”; „O adevărată divă”; „Mereu senzuală și frumoasă. Succes în continuare!”; „Wow… ești sexy rău! Îmi place maxim de tine, Lore”, au fost doar câteva dintre reacțiile primite de blondină.

Însă Loredana nu este împlinită doar profesional, ci ea are și o familie frumoasă. Astfel, artista este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea, din 1998. Tot în acel an se năștea și singura lor fiică, Elena Boncea, care a împlinit de curând 24 de ani.

Cum se menține Loredana Groza în formă

Ținând cont că în curând Loredana Groza va împlini 52 de ani, multă lume se miră cât de bine arată vedeta. Astfel că, nu de puține ori, unele voci au acuzat că artista ar fi apelat de mai multe ori la medicul estetician. Și totuși, Loredana a infirmat acest lucru de nenumărate ori, punând totul pe seama unui regim de viață sănătos și echilibrat.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, declara artista în urmă cu ceva timp.

Totodată, ea a recunoscut și care este ritualul său de îngrijire. Iar acesta constă în sport, mâncare sănătoasă și meditație. De asemenea, ea spune că uneori nici operațiile estetice nu te pot ajuta dacă nu ai grijă de tine.

„Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a încheiat Loredana Groza.
Adauga un comentariu