Cancan ultimă oră

Loredana Groza șochează din nou! S-a pozat cu sânii pe afară, dansând la bară!

Publicat: 22 nov. 2019

Loredana Groza șochează din nou! Artista s-a pozat cu sânii pe afară, dansând la bară. Fanii celebrei cântărețe s-au împărțit iar în două tabere după această nouă apariție sexy a vedetei.

Loredana Groza, cu sânii pe afară, dansând la bară
La 49 de ani, Loredana Groza merge aproape zilnic la sală, iar astăzi… ea a încins atmosfera în timpul unei pauze de la antrenament… dar și pe Internet! Și asta pentru artista s-a pozat cu sânii pe afară, dansând la bară – imaginea HOT o puteți vedea și în galeria foto a articolului. Fotografia a fost făcută publică și pe Facebook, și pe Instagram și a fost însoțită de următorul mesaj: “You need a good stick to work dat body😅~Loredana #strength #power #inlove #bodyandsoul #workdatass #inshape #gymgym”.

Soțul Gabrielei Cristea, comentariu haios la postarea Loredanei Groza
Postarea divei a stârnit numeroase controverse, dar și o ploaie de complimente. Dintre artiștii de la noi Tavi Clonda a fost primul care a lăsat un comentariu la postarea Loredanei Groza de la sala de antrenament. Ce i-a transmis soțul Gabrielei Cristea, vedeți în imaginea de mai jos.

“Bombonică, bombonea… e frumos din partea ta… să faci sport cât pentru toți… din slănini sa ne salvezi. Jur, când te văd la sală, mă molipsesc și eu. Ești un bun exemplu! Te pup, drogule!❤️❤️😘😍👸👍😜🙏”, “Îmi placi mult❤️😍”, “Superbă” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Loredana Groza, preocupată de felul în care arată
Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.loading...

Comentarii
  • Mai cântă pe undeva femeia asta sau face filme pentru adulți pe FB??
    Vad că avansează tot mai mult in pornografie spre deliciul bărbaților de parcă n-au mai văzut femei în viata lor!

  • Să-i spună cineva acestei femei că a fost și este urâta de când e ea!
    Acum la bătrânețe arată bine și bălesc toți bărbații după ea,datorită operațiilor și sala de sport,în rest nimic,de cântat nu mai cântă dar își arată țâțele, rușine!!!

Adauga un comentariu