Magazin

Loredana Groza, traumatizata dupa ce a fost la un pas de moarte

Publicat: 11 aug. 2015
1
Loredana Groza ii trage de urechi pe turistii care ignora steagul rosu arborat de salvamari pe Litoral, tocmai pentru ca ea insasi a nesocotit un astfel de sfat si asta era sa o coste viata.
Una dintre artistele care au vazut cel mai des marea in aceasta vara, pentru ca organizatorii se bat in a-i face oferte sa cante pe Litoral, a povestit pentru Libertatea cum a fost la un pas de inec.
„Am stat foarte putin pe acasa in aceasta perioada, intr-adevar. Nu o las insa singura acasa pe fiica mea, o iau de fiecare data cu mine”, a marturisit artista.
Desi a facut nenumarate vizite pe litoralul romanesc, Loredana a dezvaluit ca nu a apucat inca sa faca baie in mare si ca a evitat acest lucru zilele trecute, dat fiind faptul ca era cod rosu din cauza valurilor inalte si a curentilor puternici.
„Era sa ma inec, am fost luata de val, iar curentii in astfel de momente sunt foarte puternici. Tocmai de aceea sunt total impotriva celor care intra in apa cand marea este agitata. Nu as inota cand sunt astfel de valuri. Nu-i deloc recomandat”, a povestit vedeta.
Loredana recunoaste si ca are atat de multe costume de baie in garderoba, incat nici nu mai le stie numarul si mai ca nici nu apuca sa le imbrace.
Adauga un comentariu