Actualitate

Loredana va interpreta imnul Marsului Diversitatii

Publicat: 26 iun. 2012

Loredana a devenit primul artist roman care sustine in mod public lupta impotriva discriminarii minoritatilor sexuale. Ea si-a asumat rolul de amabasador al programului "Eu sunt! Tu?", un program de prevenire HIV, prin care fundatia PSI Romania isi propune sa creeze o comunitate gay mai responsabila si mai unita.
Artista a declarat pentru Europa FM ca s-a hotarat in urma cu mult timp sa fie alaturi de comunitatea LGBT. Loredana spune ca nu se teme de eventualele critici pe care si le-ar atrage pentru ca sustine comunitatea gay.
Saptamana aceasta, in cadrul GayFest, se desfasoara concerte, expozitii, reprezentatii de teatru, proiectii de filme si petreceri dedicate comunitatii LGBT, adica lesbiene, gay, bisexuali si transexuali.
Organizat din 2004 de Asociatia Accept, GayFest se va incheia si anul acesta cu Marsul Diversitatii. Loredana este cea care va interpreta imnul marsului.
Marsul Diversitatii va avea loc sambata, in intervalul orar 17.00 – 19.00, pe traseul Piata Unirii – Piata Constitutiei – metrou Izvor.loading...

Adauga un comentariu