Cancan ultimă oră

Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei

Publicat: 22 apr. 2021

Din păcate pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos, intervenția a reprezentat un dezastru din toate punctele de vedere pentru că fesele ei, între timp, au “putrezit”. Vă dezvăluim, în continuare, cum a ajuns blondina în această situație și cu ce i-ar fi cumpărat tăcerea patronul clinicii unde a efectuat procedura.

La începutul anului 2019, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. Din acel moment, fosta asistentă și-a prezentat “investiția” din toate unghiurile, cu fiecare ocazie. Totuși, dacă implanturile cu silicoane au termen de valabilitate de zeci de ani, altfel stă treaba când vine vorba de posterior. După câteva luni, el trebuie “upgradat”, ceea ce a făcut, recent, și blondina.

Medicul ar fi folosit substanțe ieftine

Potrivit surselor cancan.ro, Loredana Chivu a repetat procedura de injectare fesieră la o clinică privată din Capitală, vizitată, de-a lungul timpului, de multe vedete autohtone. Surse din zona medicală susțin că intervenția ar fi costat mai puțin față de prețul obișnuit de pe piață, lucru care, la început, i-ar fi convenit de minune ex-asistentei TV. Costul redus își are, însă, și o explicație logică.

Unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul, motiv pentru care intervenția a fost sinonimă cu dezastrul. După ce i-au “putrezit” fesele, Loredana Chivu s-a dus la clinica unde a efectuat procedura pentru a primi explicații. Ar fi urmat o negociere dură cu proprietarul clinicii, iar vedeta, pentru a renunța la orice fel de pretenții, ar fi primit cadou o mașină.

Câte operații estetice are Loredana Chivu? Fosta asistentă TV și-a făcut prima intervenție la 17 ani

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute ”fete de oraș” din România. Frumoasa blondină a devenit cunoscută ca și asistentă TV la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde s-a luptat pentru acest post cu Adelina Pestrițu. De-a lungul timpului vedeta s-a transformat total, mai ales că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni de mai multe ori.

Pe lângă job-ul din televiziune, Loredana Chivu a fost animatoare în diverse cluburi și a dansat în mai multe videoclipuri de manele. Este cunoscut faptul că tânăra este una dintre preferatele cântăreților și a lăutarilor.

Prima operație estetică, la 17 ani
Loredana Chivu a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că avea doar 16-17 ani când a decis să își pună silicoane. Pentru că era necesar să împlinească 18 ani pentru ca această intervenție să aibă loc, blondina s-a operat pentru prima dată pe semnătura părinților săi.

Loredana Chivu a recunoscut faptul că și-a pus implanturi mamare de patru ori și și-a operat nasul. Pe lângă aceste operații estetice, fosta asistentă a lui Dan Capatos a recunoscut că și-a făcut mai multe injectări, iar anul trecut și-a mărit și posteriorul.

”Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări” , a mărturisit Loredana Chivu cu ceva timp în urmă.

„Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil ”Loredana Chivu”. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut. Am buze pe care le pun o dată pe an. (…) Am primit inelul fără cerere. Mihai este un bărbat blând şi educat. După naştere o să mă mai operez. Acum vreau doar să mă întreţin”, a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

SURSĂ FOTO

Comentarii
Adauga un comentariu