Cancan

Lorelei Bratu a dezvăluit ce înălțime și greutate are. Cum s-a chinuit concurenta de la Asia Express să slăbească

Publicat: 28 sept. 2021
Lorelei Bratu înălțime
Lorelei Bratu, alături de partenerul ei Zarug formează una dintre cele mai frumoase echipe de la Asia Express

Lorelei Bratu, influencera care face furori în echipă cu Zarug la Asia Express, a dezvăluit de curând ce înălțime și greutate. Cei doi sunt foarte amuzanți împreună, devenind rapid una dintre echipele preferate de public. După ce a lucrat mult timp în PR, pentru diferite agenții, aceasta a debutat ca model plus size.

Lorelei Bratu s-a înscris la emisiunea Asia Express alături de bunul său prieten Zarug, iar cei doi formează una dintre cele mai colorate echipe ale emisiunii. Aceștia au fost aleși de producătorii Antena 1 la categoria influenceri. După cum bine vă amintiți, ediția trecută au fost preferate două blonde celebre și sexy, Alina Ceușan și Carmen Grebișan. Acum s-a încercat să se vină cu ceva inedit, iar publicul este dornic să afle cât mai multe detalii cu privire la Lorelei.

Lorelei Bratu, înălțime și greutate

Lorelei are în prezent 32 de ani și este cel mai celebru model plus-size din România. Originară din Tecuci, ea locuiește în prezent în București, după ce a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Tânăra este extrem de cunoscută în mediul online acolo unde postează fotografii în ţinute vestimentare colorate şi poate îndrăzneţe, încurajând femeile să se bucure de viaţă şi de corpul şi personalitatea lor chiar dacă au kilograme în plus.

Lorelei Bratu are o înălțime de 1,65 cm și o greutate de aproximativ 90 de kilograme. Mulți au criticat-o când a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ținute foarte decoltate și mulate, dar asta nu a deranjat-o. Ea nu are nicio problemă în a-și expune corpul exact așa cum este el în acest moment.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, dezvăluie Lorelei Bratu.

Cum se spală concurenții la Asia Express

Emisiunea difuzată de Antena 1, care îi ține pe telespectatori lipiți de televizoare, este o adevărată aventură pentru oricare dintre participanți. Această emisiune este o adevărată provocare pentru participanți. Din momentul în care se dă startul, concurenții sunt nevoiți să își găsească cazare, transport, mâncare și locuri unde să se spele. Se pare că protagoniștii sunt nevoiți să apeleze la bunătatea oamenilor din Turcia pentru a-i lăsa să facă duș sau să se spele pe față.

Această misiune este destul de dificilă, mai ales că sezonul actual a fost filmat în Turcia pe timp de pandemie. Chiar producătoarea Mona Segall a mărturisit că a avut mari emoții în acest an, știind cât de reticenă este lumea în această perioadă. Concurenții au reușit cu dificultate să își găsească locuri unde să doarmă sau să se spele deoarece mulți dintre localnici erau sceptici în a primi străini în casă.

Adauga un comentariu