Cancan

Lorena Buhnici nu se lasă mai prejos! A batjocorit o femeie, la fel ca soțul ei

Publicat: 19 iul. 2022
Lorena Buhnici nu se lasă mai prejos A batjocorit o femeie la fel ca soțul ei
Lorena Buhnici a avut si ea un comentariu asupru cu privire la corpul unei femei

George Buhnici este unul dintre cele mai mediatizate personaje ale momentului. Este implicat într-un scandal de zile mari din cauza declarațiilor sale făcute la adresa femeilor, dar se pare că nici soția lui nu se lasă mai prejos. Lorena Buhnici a făcut și ea o serie de declarații, în același stil ca ale soțului ei.

Lorena Buhnici critică femeile

George Buhnici a reușit să atragă atenția tuturor asupra lui, în urma declarațiilor făcute în contextul festivalului Neversea. Bărbatul a precizat că vrea să vadă femei frumoase la plajă, cu forme, fără imperfecțiuni, lucru ce a atras o mulțime de critici și controverse. Mai mult, și-a laudat excesiv soția, care se pare că are aceleași concepții ca el.

George este foarte mândru de soția lui, de silueta perfectă a acesteia, dar se pare că nici ea nu se lasă mai prejos. Lorena a publicat pe Facebook un mesaj plin de ură la adresa unei doamne mai plinuțe, pe care a batjocorit-o din cauza kilogramelor în plus. De altfel, a fotografiat-o pe doamna respectivă și a făcut imaginile publice, deși acest lucru nu este legal și cu atât mai puțin politicos.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici.

Bineînțeles că soțul ei a susținut-o din umbră și a apreciat postarea, dar nu a scăpat de criticile internauților. A fost aspru pusă la zid pentru comportamentul ei și mai ales pentru imaginile publicate fără acordul persoanei respective.

George Buhnici, criticat de vedetele din România

Despre scandalul în care este implicat George Buhnici se vorbește peste tot în show biz. O mulțime de oameni au criticat atitudinea sa, printre care și colegi de-ai lui, vedete cunoscute în țară. Nu a ezitat să comenteze cele întâmplate nici Dan Capatos, dezamăgit complet de atitudinea prezentatorului.

Capatos a precizat că nu are nimic cu George Buhnici, îi poartă respect pentru tot ce face și tot ce a făcut în carieră, însă nu înțelege de ce  are un astfel de comportament.

Marian Godină, despre derapajul lui George Buhnici

Marian Godină a criticat dur părerea lui George Buhnici despre aspectul fizic al femeilor. Acesta este tată și a spus că înțelege prin câte schimbări a trecut soția sa și cât de greu este fă crești un copil.

Polițistul a spus că nu este „mafiot”, dacă acest lucru înseamnă să nu schimbi scutece, să nu îți plimbi copilul în căruț sau să nu îi faci baie propriului copil.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruţ, să nu-i faci băiţă bebeluşului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte şi comentariile în care eram atât de lăudat pentru «eforturile» mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aş dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult”, a scris Godină.
Comentarii
  • O tampita. Dovada ca nu poti fi mai proasta decat esti de inconstienta. Sa ma pozeze si sa ma puna pe net? Apai daca mi-at face asa cineva asa ceva si sa ma mai si jigneasca, o storc de bani in instanta. Recomand si doamnei jignite sa faca la fel.

Adauga un comentariu