Sporturi

Lotul nationalei pentru „dubla” cu Lituania, din preliminariile CE 2012

Publicat: 23 feb. 2011

Nationala de handbal masculin se va reuni in 28 februarie, pentru prima data dupaa participarea la CM din Suedia, avand programate meciurile cu Lituania, din 10 si 13 martie, in preliminariile CE din 2012. Lotul convocat de antrenorii Vasile Stanga si Nicolae Munteanu este format din urmatorii jucatori:
Portari – Mihai Popescu, Ionut Ciobanu, Bogdan Pralea
Jucatori de camp – Gabriel Florea, Csike Onyejekwe, Marius Novanc, Dan Savenco, Laurentiu Toma, Valentin Ghionea, Marius Sadoveac, Daniel Muresan, Rares Jurca, George Cantec, Cristi Fenici, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate si Alexandru Simicu.

Nationala se va reuni in 28 februarie, la Constanta, cu exceptia jucatorilor de la HCM, care se vor prezenta la pregatiri in 4 martie, la o zi dupa disputarea pe teren propriu a ultimei partide din grupa D a Ligii Campionilor, cu Renovalia Ciudad Real.

Plecarea spre Lituania, pentru meciul tur, va avea loc in 8 martie. Partida este programata in 10 martie, la Vilnius, iar cea retur, in 13 martie, la Constanta.

In grupa a II-a de calificare, Romania este pe ultimul loc, cu 0 puncte, dupa doua meciuri disputate, cu Croatia (22-34) si cu Spania (20-35). Partidele retur cu cele doua adversare vor avea loc in 8-9 iunie, respectiv 11-12 iunie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit