Actualitate

LOVITURA: Adrian Corduneanu, zis BELEAUA, eliberat de catre Cristi Danilet

Publicat: 01 apr. 2019

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Iasi, Adrian Corduneanu, zis Beleaua, va fi eliberat astazi din penitenciarul Satu Mare, printr-o decizie data de magistratii Tribunalului Cluj, potrivit ziardecluj.ro. Eliberarea a venit dupa ce judecatorii Marius Lupea si Cristi Danilet au admis solicitarea, in conditiile in care Judecatoria Gherla ii respinsese cererea de eliberare conditionata. 

S-a aflat! Iata cum vrea, controversatul Cristi Danilet, sa destabilizeze CSM-ul

„In baza art.4251 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.597 alin.8 C.pr.pen. admite contestatia formulata de condamnatul Corduneanu Adrian detinut in prezent in Penitenciarul Satu Mare, impotriva sentintei penale nr.154/18.02.2019 a Judecatoriei Gherla (pronuntata in dosarul nr.***/****/2019), pe care o desfiinteaza in intregime. Solutionand cauza, in temeiul art.587 alin.1 C.pr.pen. dispune liberarea conditionata a condamnatului C.A. din executarea pedepsei de 4 ani si 8 luni inchisoare aplicata prin sentinta penala nr.787/2017 a Judecatoriei Iasi. Dispune punerea de indata in libertate a condamnatului, daca nu este arestat in alta cauza. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, la fond si in contestatie, raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica din data de 01.04.2019”, se arata in solutia definitiva data de Tribunalul Cluj.

Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de santaj.  Acesta a executat pana acum 1.095 de zile de inchisoare din totalul de 1.705 zile, cat totaliza pedeapsa. La cele 1.095 zile, se adauga 207 zile considerate ca executate ca urmare a aplicarii prevederilor Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu, rezultand 1.302 zile inchisoare castigate si executate, ce depasesc considerabil fractia legala de doua treimi necesara eliberarii.loading...

Comentarii
 • Putem spune ca este egalitate la eliberarea infractorilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea l-au eliberat pe Nutu Camataru desi mai avea 3 ani de stat in puscarie.

  • Esti varza cocoana. Recursul compensatoriu a fost opera tehnocratei Pruna, care a facut dreptul la … Universitatea Ecologica! Toba de carte, ce sa mai.

   • Dacă madam Perju a aberat, de ce talent Todiraș n-a căutat blocarea cu ordonanță ? Că-s pe-o mînă și pe interes , băi frăierușilor. Se vede din stratosferă. Numai noi cei neimplicați în marele jaf și corupție ne revoltăm pe bune. La ei e teatru pe felie pentru frăieruși.

   • Acuma pe bune că era păcat ca acest stimat cetățean să zacă vinovat în pușcărie. În libertate, printre noi este locul lui ! Pușcăriile nu-s pentru cei vinovați.

   • Cum să ții închis vederii publicului un adevărat obiect de artă, original nicidecum un fals. Adevărata artă și realele valori merită toată admirația noastră a oamenilor cinstiți și corecți. Primim arta cu brațele deschise.

    • Sincer Beleaua e cam largut la annus ,a dat cu cu sopon la liubrifiere ,diamantul ROZ l-a parasit ,noroc de Costel ca e pe felie ,batr,el e SEFUL CLANULUI .

  • CINE E BELEAUA ?CE MARE JMECHERIE A FACUT FLAMINDUL ASTA DE CIND A VENIT IN NICOLINA 2 ,FRATIII MANEA CULTURISTII I-AU DAT LA **** SAU MANTU LUPTATORUL DE JUDO I-A RUPT COLOANA ,gORILOI DIN pd.Ros .se pisa pe el .

 • Eu v-am zis: #rezist USR = cancerul societatii !!!
  #rezistentul Danilet = cel mai BOGAT magistrat de la Tribunalul Cluj !!!

 • Acum aveti dovada incontestabila: #rezist USR = cancerul societatii !!!
  #rezistentul Danilet = cel mai BOGAT magistrat de la Tribunalul Cluj !!!

  • mAI handiiiicapatilor VOI NU CONSTIENTIZATI ,s-a eliberat Beleaua ,INCEPE RAZBOIUL INTRE FRATIII CORDUNEANU ,diamantul ROZ ?COSTEL UNDE ESTE NESTEMATA ROZ ,UNDE E PANTERA ROZ CU DIAMANTUL PATAT ?

Adauga un comentariu