Sport

Lovitura! Astra si-a luat fundas de top din Serie A

Publicat: 24 ian. 2014
1

Astra a bifat si al treilea transfer din aceasta iarna! Dupa venirile varfului Denis Alibec, 23 de ani, cumparat de la Inter Milano, si a mijlocasului Laurentiu Iorga, adus de la Otelul, echipa antrenata de Daniel Isaila a mai dat o lovitura: a obtinut împrumutul fundasului Paul Papp de la Chievo.

Aparatorul de 24 de ani va evolua pentru Astra pana la finalul sezonului, clubul stipuland în contract optiunea de cumparare definitiva la vara, în cazul în care acesta îl va multumi pe Isaila. „Paul Papp este jucatorul nostru. Ne-am înteles cu el si va merge vineri în cantonamentul echipei din Spania”, a declarat presedintele Dinu Gheorghe pentru fanatik.ro.

Papp a fost transferat de Chievo de la Vaslui în vara lui 2012 pentru 2,5 milioane de euro, însa acesta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a bifat doar 14 meciuri într-un sezon si jumatate. Ultimul meci în care a evoluat fundasul a fost împotriva celor de la Torino, pe 22 decembrie, partida pierduta cu scorul de 1-4. Astra mai are în lot trei fundasi centrali: Valerica Gaman, Ben Youssef si Andrei Muresan.

Adauga un comentariu