Magazin

Lovitura crunta primita de MM Stoica, aflat dupa gratii

Publicat: 08 mart. 2015

MM Stoica a primit o lovitura crunta de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Casa managerului general al Stelei va fi scoasa la licitatie pe 1 aprilie, de la ora 13:00, cu scopul de a se recupera prejudiciul provocat de Meme in dosarul Transfeurilor, caz care i-a adus o condamnare de trei ani si sase luni. Informatia a fost data publicitatii pe site-ul oficial al ANAF.

Mutat recent la Penitenciarul Jilava, MM Stoica a bifat pe 4 martie un an de la incarcerarea sa. Managerul general al Stelei a depus in aceasta perioada mai multe contestatii impotriva pedepsei de 3 ani si sase luni pe care a primit-o in 2014, dar se pare ca in ultimul timp a renuntat la toate actiunile de acest gen. Stoica sustinea ca a fost judecat dupa vechiul cod penal, in ciuda faptului ca ar fi fost avantajat de unele paragrafe din noua legislatie, care l-ar fi ajutat ca doua dintre faptele pentru care era acuzat sa se fi prescris.

Citeste si Ministrul Justitiei, LOVITURA pentru coruptii condamnati

Casa managerului general al Stelei va fi scoasa la licitatie pe 1 aprilie, de la ora 13:00, cu scopul de a se recupera prejudiciul provocat de Meme in dosarul Transfeurilor, caz care i-a adus o condamnare de trei ani si sase luni. Informatia a fost data publicitatii pe site-ul oficial al ANAF. Un evaluator a stabilit deja pretul de pornire al licitatiei in care se va decide noul proprietar al casei lui MM Stoica, un imobil din satul Sivita, judetul Galati,  pentru 121.787 lei. In cazul in care nimeni nu se va prezenta la prima licitatie, pretul imobilului va scadea cu 25 de procente pentru urmatoarea data la care va fi scos la vinzare.

Citeste si ANAF pregateste o surpriza de proportii pentru 1.000 de firme din Romania

Interesul managerului Stelei este ca Fiscul sa obtina un pret cit mai mare, astfel incit sa-si recupereze cit mai mult din prejudiciul stabilit in cazul transferurilor. “Imobil compus in totalitate din teren curte si gradina, in suprafata totala de 2760 mp, si casa de locuit edificata pe acest teren, in suprafata totala construita de 59 mp, construita din paianta, acoperita cu tabla si formata din doua camere, o bucatarie, doua holuri si o magazie”, este descrierea facuta de ANAF pentru imobilul lui Mihai Stoica din judetul Galati.



loading...

Adauga un comentariu