Magazin

Lovitura CUMPLITA pentru Oana Zavoranu in dosarul vrajitoarelor Melisa si Vanesa

Publicat: 20 apr. 2016
1

Lovitura pentru Oana Zavoranu‎: vedeta va fi audiata din nou de judecatori, la cererea vrajitoarelor Melisa si Vanesa. Mai mult, cele doua solicita ca din dosar sa fie scoase interceptarile, iar capturi de pe profilul de Facebook al Oanei Zavoranu sa fie folosite ca probe.

Vrajitoarele au pus ochii pe postarile de pe Facebook ale Oanei Zavoranu si vor acum sa le foloseasca drept probe impotriva vedetei. Avocatii celor doua, Melisa si Vanesa, incearca sa anuleze condamnarile de cate trei ani de inchisoare cu suspendare primite de vrajitoare si cer eliminarea interceptarilor SRI din dosar. In plus, vrajitoarele vor s-o aiba in fata si pe victima Oana Zavoranu, astfel ca la termenul din 18 mai al procesului, Querida si ghicitoarele vor fi fata in fata, la interogatoriu.

Vanesa si Melisa sunt judecate pentru inselaciune. Cele doua vrajitoare sunt acuzate ca au lasat-o fara cateva mii de euro bune pe Oana Zavoranu. Pe motiv ca dezleaga blestemele cazute asupra ei, Vanesa si Melisa au lasat-o pe vedeta TV si fara o casa si fara o masina de lux.e sunt acuzate ca au lasat-o fara cateva mii de euro bune pe Oana Zavoranu. Pe motiv ca dezleaga blestemele cazute asupra ei, Vanesa si Melisa au lasat-o pe vedeta TV si fara o casa si fara o masina de lux.
Adauga un comentariu