Sport

Lovitura de imagine data de un club din Liga a treia: Nicolas Anelka, invitat la ultimul meci din 2018

Publicat: 21 nov. 2018
1

Nicolas Anelka va da lovitura de începere la un meci din Liga a treia din România. Foresta Suceava este echipa care va da o veritabila lovitura de imagine la ultimul sau meci din acest an, contra Bucovinei Radauti, de pe 30 noiembrie.

Fost campion european cu Franta, Anelka a acceptat invitatia de a veni la Suceava deoarece este prieten cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alaturi de care a evoluat la PSG (2001-2002) si Mumbai City (2015).

„Ne bucura faptul ca, la un meci pe care noi îl consideram unul destul de important, alaturi de echipa noastra, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanti din lume. Consideram ca prezenta domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean si ne bucura faptul ca a ales sa raspunda afirmativ invitatiei noastre. Speram ca aceasta sa nu fie singura vizita, întrucât vom purta discutii legate si de alte proiecte”, a declarat presedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, pentru Obiectiv de Suceava.

Anelka are un CV impresionant: a jucat la echipe precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea si Juventus.
Nicolas Anelka a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid, în 2000, si titlul european cu Franta în acelasi an. În prezent, manager la tineretul lui Lille, Anelka are 69 de meciuri si 14 goluri pentru nationala "cocosilor".

Foresta se afla doar pe locul 5 în seria 1 a Ligii 3, cu 21 de puncte, cu 14 puncte în spatele liderului Gloria Buzau, pe terenul careia va juca sâmbata, în urmatoarea etapa.

 

Adauga un comentariu