Local

Lovitură de proporţii în PNL Iași! Alexandru Muraru anunţa că îl susţine pe Florin Cîțu pentru poziţia de președinte al liberalilor

Publicat: 07 iul. 2021
Alexandru Muraru este președintele PNL Iași
Alexandru Muraru, președintele PNL Iași a declarat că îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

Alexandru Muraru, președintele PNL Iași a postat pe o reţea de socializare poziţionarea pe care o are în contextul în care în interiorul formaţiunii politice se desfăşoară o campanie electorală pentru ocuparea funcţiei de președinte. Așadar, președintele abia ales din PNL Iași a declarat că îl va susţine pe Florin Cîțu în cursa menţionată mai sus.

Vă aducem aminte faptul că de curând la nivel de judeţ au avut loc alegeri interine în PNL. Altfel spus, Alexandru Muraru a fost ales președintele PNL cu un număr majoritar de voturi.

Alexandru Muraru, președintele PNL Iași îl susţine pe premierul Florin Cîțu

În postarea publicată de Alexandru Muraru pe o reţea de socializare se precizează faptul că PNL Iași s-a poziţionat, prin vocea președintelui, în tabăra lui Florin Cîțu:

Îl susțin pe Florin Cîțu în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal!
Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva, sunt pentru un alt fel de a face politică. Europa se schimbă, România se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi și să ne adaptăm la ceea vor oamenii de la noi. Proiectul „România liberală” pentru următorii 8 ani este rețeta de succes pentru România, iar Florin este tipul de om politic pe care oamenii vor să-l vadă conducând un partid puternic, orientat spre dezvoltare, profesionalism, integritate, valori europene, cu relații instituționale solide în parteneriatele externe.

PNL trece printr-o incordare nefirească

In continuarea postării publicate pe o retea de socializare, Alexandru Muraru mentionează faptul că in ultimele saptamani a văzut o incordare nefirească in PNL si că acest lucru arată faptul că formatiunea liberală are nevoie de o schimbare. Din aceste considerente, președintele PNL Iași il va sustine pe Florin Cîțu

Consider că, în ultimele săptămâni, în multe organizații alegerile interne au arătat o încordare nefirească, fără precedent. Acest lucru, din punctul meu de vedere, arată și mai mult că PNL are nevoie de o schimbare. Îl respect pe Ludovic Orban, a fost un președinte bun, dar PNL are nevoie de o schimbare de paradigmă.
PNL trebuie să treacă la următorul nivel, trebuie să aibă capacitatea de a câștiga toate alegerile din 2024, să își deschidă porțile către cetățeni bine pregătiți, să fie un partener al mediului de business din România, să genereze reforme de amplitudine, proiecte strategice pentru cetățeni și administrația publică, să aibă Moldova ca prioritate 0 și să vorbească despre valori europene, despre memorie, adevăr, reconciliere, condamnarea extremismelor și să devină un partid reper pentru România.

PNL Iași și-a desemnat conducerea după un eveniment care a avut loc la Teatrul Național Iași

În urmă cu o săptămână, PNL Iași și-a desemnat conducerea. Altfel spus, evenimentul care s-a produs la Teatrul Național Iași nu a fost lipsit de incidente. De exemplu, evenimentul a fost marcat de un schimb dur de replici între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

Deputatul Alexandru Muraru a fost ales cu 386 de voturi din 400 drept noul lider al organizației județene pentru următorii 4 ani. De asemenea, a mai fost desemnată și componența noului Birou Politic Județean (BPJ) al formațiunii politice. Din structura noului BPJ vor face parte aleși locali și județeni, dar și o parte a primarilor liberali din județul Iași.

În altă ordine de idei, incidente au fost și la București unde Ludovic Orban ar fi fost bruscat de bodyguarzii lui Florin Cîțu. Incidentul a avut loc la ieșirea de la alegerile PNL Sector 4 din București

Comentarii
  • Securist la securist trage.

    Dupa ce a picat admiterea la ASE de doua ori, la inceputul anilor 90, Citu a plecat in SUA si a facut acolo un colegiu de mana a saptea, pe bani. Multi bani. Peste 30000 USD pe an. De unde banii astia in 1992-93? Parintii? Nu cred. Ei i-ar fi putut plati un loc la cu taxa la ASE, nu mai mult. Cine i-a platit atunci studiile lui Citu? Cel mai probabil Secu. L-au trimis ca agent in adormire si apoi l-au legendat. Si l-au activat atunci cand au avut nevoie de el.

    Muraru? Este in Comisia de control paralamentar al SRI. Pana si Grivei stie ca secu accepta numai securisti in aceasta comisie.

  • Deci a venit duminică Orban la Iași la Teatru national, la pus președinte și el imediat sa dat cu câțu.
    Tare

  • NU SEMERITA CACI NBalaban Gh. BrladU RESPECT|TI DREPTUL LA OPINIE PERSOALA! Miu-ati dovedt-o de N ori si undeerespectul pentrfu democratie?Se vede ca nu se accepta decat anumitecomentarii!!!,probabil favorabile.

Adauga un comentariu