Sport

Lovitura de proportii pentru Ion Tiriac! Anuntul a fost facut azi

Publicat: 06 dec. 2018

Ion Tiriac va câstiga 35 de milioane de euro în urmatorii 10 ani. Miliardarul român a ajuns la un acord cu autoritatile din Madrid pentru a mentine turneul de tenis în capitala Spaniei.

Astfel, fostul mare jucator va încasa 3.5 milioane de euro pe an, în urmatorul deceniu. O întâlnire a avut loc la sediul primariei din Madrid, între autoritati si cei care reprezinta turneul patronat de omul de afaceri român.

"Suntem foarte aproape sa semnam prelungirea. Ori acum în decembrie, ori în ianuarie. Mai trebuie sa îsi dea ok-ul si cei de la comisia de urbanism si mediu, dar suntem foarte aproape", a spus Luis Cueto, conform ziare.com.

Competitia de la "Caja Magica" aduce oficialitatilor din Madrid, pe lânga expunere la nivel global, beneficii în valoare de 107 milioane de euro anual. Turneul din capitala Spaniei este de categorie Masters la masculin si Premier Mandatory la feminin.

Potrivit jurnalistilor spanioli, profitul total pe care turneul i-l aduce lui Tiriac este de 35 de milioane de dolari (29,5 milioane de euro) pe an.
Românul a solicitat si constructia unei noi sali, cu o capacitate de 10.000 de locuri.loading...

Adauga un comentariu