Sport

Lovitură de proporții: se pregătește revenirea lui Marius Șumudică în Liga I de fotbal

Publicat: 14 ian. 2021
Marius Șumudică s-a despărțit în urmă cu câteva zile de Gaziantep, însă ar putea reveni pe banca tehnică mai repede
Marius Șumudică

Marius Șumudică s-a despărțit în urmă cu câteva zile de Gaziantep, însă ar putea reveni pe banca tehnică mai repede decât și-ar fi imaginat.
Universitatea Craiova vrea să-l înlocuiască pe Corneliu Papură, iar Marius Șumudică este alesul lui Mihai Rotaru. Rezultatul de egalitate înregistrat cu Sepsi (0-0) l-a convins pe patronul grupării din Bănie că are nevoie de un alt tehnician dacă vrea să se lupte cu șanse reale la titlu.
Deși Marius Șumudică a afirmat că are nevoie de o pauză, Mihai Rotaru face eforturi mari pentru a-l convinge pe antrenor să preia Universitatea Craiova. Rămâne de văzut în ce măsură cei doi vor ajunge la un numitor comun în următoarele zile.
În etapa următoare, Universitatea Craiova o întâlnește în deplasare pe Astra Giugiu, luni, de la ora 20:00. Până atunci, oltenii ar putea avea un nou antrenor pe bancă.

Corneliu Papură, pus la zid după Craiova – Sepsi 0-0

După 0-0 cu Sepsi, Universitatea Craiova a ajuns la trei jocuri consecutive fără gol marcat: 0-2 cu FCSB și remiza albă din Gruia, în fața lui CFR Cluj.
Prezent în studio, Ion Crăciunescu l-a completat pe fostul atacant al lui Dinamo:

„Craiova joacă foarte slab. E penibil jocul. Papură e de pe vremurile alea… E mare iarba, e terenul înghețat”.

Echipa antrenată de Corneliu Papură este pe locul doi în Liga I, cu 32 de puncte, unul în spatele liderului FCSB și două avans față de CFR Cluj, formații care, însă, nu au jucat încă în etapa a 16-a.
Șumudică a anunțat ce va face în perioada următoare. Ce spune despre venirea la Craiova
În urmă cu câteva zile, în momentul în care a fost întrebat dacă ar putea veni la Universitatatea Craiova, Marius Șumudică a răspuns negativ.

„Îmi doresc să mă întorc acasă, să iau o pauză. Nu ascund că primesc telefoane și propuneri, inclusiv din Turcia. Momentan nu cred că este momentul să mă reîntorc. Nu vrea să mă întorc în România, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, cu tot respectul pentru Mihai Rotaru (n.r.- întrebat dacă ar merge la Universitatea Craiova). Acum vreau să mă odihnesc. Dacă nu voi avea un proiect serios, voi reveni din vară”, a spus Marius Șumudică.

Adauga un comentariu