Cancan

Lovitură de teatru! Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea este pus sub lupă, în ultima perioadă, zvonurile despre o posibilă ruptură sentimentală fiind la ordinea zilei. Chiar dacă niciunul dintre parteneri nu a confirmat un asemenea scenariu, cei care urmăresc evenimentele din showbiz spun că nu iese fum fără foc.

Totuși, în mediul online, Andreea Bălan susține că este vorba despre ipoteze și concluzii greșite, iar părerile eronate ale unora și altora nu ar trebui să aibă întâietate.

„Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a spus Andreea Bălan, potrivit impact.ro.  „Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, ”Este o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”, au fost două dintre mesajele pe care Andreea Bălan le-a postat în mediul online, dorind să dea de înțeles că nimic nu s-a schimbat între ea și George Burcea.

”Nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea…”

O sursă a spus că artistul ridică vocea la mama copiilor săi, nu își dorește să o asculte și pleacă. Într-o astfel de situație delicată, cântăreața încearcă din răsputeri să fie tare pentru cele două fetițe superbe pe care le au împreună, dar își simte sufletul zdrobit.

“Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a dezvăluit unul dintre apropiații îndrăgitului cuplu în cadrul unui interviu.

Adauga un comentariu