Sport

Lovitura de teatru! Ciprian Marica este aproape de o revenire se senzatie in prima liga spaniola

Publicat: 20 oct. 2016
1
Ciprian Marica e liber de contract înca din vara, dupa ce s-a despartit de Steaua, dar este pe cale sa îsi clarifice viitorul fotbalistic.
Are o oferta din prima liga spaniola si ar putea semna la finalul saptamânii, fiindca nu are angajament înca dinaintea perioadei de transferuri, dar mai întâi trebuie sa fie sigur ca a scapat de problemele medicale.
 
Problemele la genunchi înca îi dau batai de cap fotbalistului în vârsta de 31 de ani. A avut 4 operatii si vrea sa se asigure ca e din nou apt pentru marea performanta, înainte de a se duce la clubul care cu siguranta îl va supune la noi teste. Joi, 20 octombrie, Marica va efectua un nou control medical, ultimul dintr-o serie mai lunga, apoi va da raspunsul echipei cu care a discutat pâna acum.
 
„E o decizie destul de grea. Dupa 4 operatii la genunchi nu mai sunt ca nou, accidentarile ma macina si asta s-a vazut si în evolutiile mele când am fost la Steaua. Am tot amânat revenirea, pentru ca a tot trebuit sa fac tot felul de interventii. Cert e ca mâine (n.r. joi, 20 octombrie) voi avea un ultim control medical si voi sti ce voi face, daca mai pot. Pe finalul saptamânii trebuie sa dau un raspuns unei echipe care ma asteapta sa îi spun daca pot si ulterior sa ma duc acolo. Vreau sa stiu dinainte sigur, nu sa ma fac de râs, pentru ca ei cu siguranta ma vor supune la teste si nu vreau sa am probleme. Este vorba de o echipa din prima liga spaniola. Nu vreau sa ma fac de râs, sunt responsabil pentru tot ceea ce am facut si vreau sa ma prezint în conditii optime pentru performanta”, a declarat Ciprian Marica, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.
 
70 de meciuri si 25 de goluri are Ciprian Marica în nationala României, pentru care a debutat în 2003. Ultima data a îmbracat tricoul echipei nationale în prima etapa a preliminariilor Campionatului European din 2016, când a fost capitan si a marcat golul victoriei României cu 1-0 pe terenul Greciei. 
Adauga un comentariu