National

LOVITURA DE TEATRU in cazul lui Bercea Mondial

Publicat: 01 iul. 2014
1

Bercea Mondial, care ispaseste o pedeapsa de noua ani inchisoare pentru tentativa de omor, a fost adus marti la Tribunalul Olt pentru a se judeca cererea de eliberare conditionata. Mare le-a fost mirarea magistratilor cand au aflat ca Bercea nu a solicitat eliberarea din penitenciar si ca alta persoana a facut cererea in locul lui, potrivit Romania TV.

Citeste si:  Mircea Basescu, judecatorilor: Nu am vazut banii de la familia lui Bercea Mondial, doar punga

Bercea Mondial a fost adus, marti, la Tribunalul Olt din Slatina, de la penitenciarul de maxima siguranta din Craiova. Magistratii erau pregatiti sa judece cererea de eliberare conditionata a lui Bercea Mondial. Cererea se referea la pedeapsa de 8 ani si 9 luni de inchisoare primita pentru tentativa de omor comisa in 2011.

Citeste si: DEZVALUIRI. Cine este cu adevarat avocatul clanului Bercea Mondial

Magistratii de la Tribunalul Olt au avut o surpriza uriasa cand au aflat ca Bercea nu a depus nicio cerere de eliberare conditionata. Mai mult, magistratii au aflat ca cererea a fost formulata de cineva din penitenciarul de maxima siguranta din Craiova, in numele lui Bercea, si trimisa prin posta. In aceste conditii, cererea nu a mai fost judecata.

Citeste si: Avocatul fratelui lui Bercea Mondialu, prins in flagrant cand lua mita

Magistratii de la Tribunalul Olt au declarat ca cererea nu ar fi fost admisa oricum, pentru ca Bercea Mondial nu a indeplinit doua treimi din pedeapsa.

Adauga un comentariu