Stiri si curiozitati

Lovitura de teatru in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Ce SMS a fost gasit in telefonul lui

Publicat: 13 mai 2019

Pe masura ce trece timpul, apar din ce in ce mai multe informatii senzationale referitoare la accidentul tragic in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu. In telefonul pe care Razvan Ciobanu l-a lasat la amanet s-ar afla foarte multe informatii valoroase, legate de ancheta in dosarul cu droguri in care fusese implicat.

Invitat in studioul Antena 3, jurnalistul Ion Spanu a oferit unele detalii senzationale referitoare la telefonul pe care Razvan Ciobanu il depusese la amanet. Din ceea ce a declarat respectivul jurnalist, reiese ca nu telefonul in sine avea o valoare mare, ci mesajele care se aflau stocate in memoria interna. Mai mult, Ion Spanu spune ca anchetatorii are trebui sa urmareasca, neaparat, aceasta pista.

”Din ce spune doamna Vicol s-a vazut ca se vorbeste despre pradarea lui Ciobanu din Bucuresti. Prima stire data la tv a fost data la ora 9:00 dimineata. Acolo se cauta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie sa urmareasca aceasta pista. S-a gasit un mesaj in telefonul lui dat la amanet. Scria ca vrea sa il puna la amanet, dar nu stia ce sa faca pentru ca avea in el probe. El era anchetat in dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare”, a declarat jurnalistul Ion Spanu la Antena 3.

Complicitate din partea autoritatilor

Jurnalistul Ion Spanu considera si ca autoritatile ”au lasat ancheta cu toate pistele posibile” si au facut asta in mod premeditat. Mai mulyt, jurnalistul s-a referit si la o eventuala ”complicitate” a autoritatilor, fara a oferi mai multe informatii.

Autoritatile au lasat ancheta cu toate pistele posibile ca sa poata sa fie usor de acoperit probele reale. Lumea corupta nu poate exista daca nu are complicitate din partea autoritatilor”, a declarat Ion Spanu, potrivit sursei citate.loading...

Adauga un comentariu