Sport

Lovitură de teatru la CFR Cluj! Edi Iordănescu i-a anunțat pe jucători că pleacă la vară de la echipă

Publicat: 06 mai 2021
Edi Iordănescu la CFR Cluj
Edi Iordănescu a avut o ședință cu jucătorii în care le-a spus că va pleca la finalul campionatului, chiar dacă se ia titlul

CFR Cluj a obținut în ultimele secunde cu FCSB, scor 1-1, punctul cu care să-și păstreze distanța de două puncte față de echipa bucureșteană și de cinci puncte de Universitatea Craiova. În ciuda bucuriei prilejuite de golul prin care s-a obținut un egal cât o victorie, clujenii stau pe un butoi de pulbere. Deși aparențele lasă să se înțeleagă altceva, nu este deloc liniște la echipa ardeleană și în jurul ei.
Din informațiile Digi Sport, Edi Iordănescu a avut, marți, o ședință cu jucătorii în care le-a spus că va pleca la finalul campionatului, chiar dacă se ia titlul.

„Nu mai sunteți un singur grup și pe prea mulți dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteți cu capul în altă parte și nu aveți liniștea necesară. Ok, vă înțeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi ușor, și veniți după performanțe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine și nu o accept”, a fost mesajul transmis de Edi.

Edi Iordănescu a preluat echipa de la Dan Petrescu

Tehnicianul a preluat echipa de la Dan Petrescu într-un moment în care înfrângerile începuseră se se adune. Avea cu șase puncte mai puțin decât FCSB și cu patru sub Craiova.

„În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri și chiar persoane din jur sau din echipă. Așa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă și jumătăți de măsură eu nu merg înainte”, le-a mai spus Iordănescu jucătorilor, cărora însă le-a atras atenția că ar fi o greșeală imensă pentru cariera și viitorul fiecărui om de la CFR Cluj să nu se dea totul pentru câștigarea titlului.

Jucătorii de la CFR Cluj s-au plâns că nu și-au primit de trei luni salariile

Culmea este că jucătorii nu au contestat acuzele lui Iordănescu despre ce se întâmplă la echipă, dar s-au declarat nemulțumiți de situația financiară. La CFR sunt întârzieri salariale de circa trei luni, iar fotbaliștii s-au plâns că perioadele mari în care contractele nu sunt plătite la timp nu au cum să nu-i afecteze.
Înaintea ultimelor cinci meciuri din play-off, CFR Cluj este pe primul loc cu 42 de puncte. Este urmată de FCSB, cu 40 de puncte și de Universitatea Craiova cu 37.
Joi, de la ora 17:00, se dispută meciul Academica Clinceni-CFR Cluj, iar de la ora 19:45 este programat jocul Botoșani-FCSB.

Comentarii
Adauga un comentariu