Sport

Lovitura de teatru la Rapid! Daniel Pancu a luat o decizie SOC

Publicat: 29 iul. 2015
1

La doua zile dupa ce parea sa se fi înteles cu sefii clubului în privinta prelungirii contractului cu Rapid, Daniel Pancu a anuntat ruptura fata de clubul la care a petrecut 9 ani. Luni, fotbalistul care va împlini 38 de ani pe 17 august a plecat mai târziu în cantonamentul de la Poiana Brasov, dupa ce au existat temeri ca nu va mai ajunge deloc, din cauza unor neîntelegeri cu patronul Valerii Moraru, privind noul sau contract. În cele din urma, cei doi pareau sa fi ajuns la un consens, iar omul de afaceri a anuntat chiar ca Pancu a semnat noua întelegere. „Situatia lui Pancu s-a rezolvat. A semnat contractul. A fost pâna acasa sa îsi aduca echipamentul si pleaca în cantonament, alaturi de ceilalti”, spunea finantatorul rapidist Valerii Moraru, luni, în momentul în care fotbalistul a plecat cu întârziere în cantonament. În cele din urma, jucatorul a plecat din cantonament si, cel mai probabil, va juca tot pe prima scena.

Cel mai probabil, va semna cu FC Voluntari, formatie care îl curteaza intens de doua sezoane. La finalul sezonului trecut a asistat, împreuna cu familia, la meciul care a consfintit promovarea în premiera a ilfovenilor în Liga 1. „M-am saturat sa astept sa mai vina si altii, am decis sa plec de la Rapid. Vreau sa ramân cu o imagine cât de cât frumoasa. Nu e normal ce se întâmpla acolo, ma refer si la ceea ce e în tribuna. Sunt dorit de Voluntari de doi ani, probabil voi accepta oferta lor. Acolo e mai multa seriozitate decât la Rapid”, a declarat Daniel Pancu, pentru gsp.ro. „Daniel Pancu este prietenul nostru, un jucator extraordinar, un fotbalist de nota 10 si este binevenit aici”, spunea Dinu Todoran, în momentul în care FC Voluntari a obtinut promovarea. Doua goluri în 18 meciuri a avut Daniel Pancu în sezonul trecut de Liga 1. 234 de meciuri si 76 de goluri are Daniel Pancu pentru Rapid. 6 trofee a câstigat Pancu la Rapid: un titlu (1999), 3 Cupe ale României (1998, 2002, 2006) si doua Supercupe ale României (1999, 2002).

Burca viseaza la cai verzi pe pereti

Chiar si asa, Ovidiu Burca, noul presedinte al celor de la Rapid, are planuri mari legate de gruparea de lânga Grant. Oficialul visiniilor vrea sa-i faca un lot foarte bun lui Florin Marin, care sa fie capabil sa duca la bun sfârsit lupta pentru revenirea în Liga 1 la finalul sezonului viitor. Burca a trecut trei nume extrem de importante pe lista de achizitii a Rapidului, pentru perioada imediat urmatoare. Daniel Niculae (32 de ani), Ovidiu Herea (30 de ani) si Vladimir Bozovic (33 de ani) se afla pe lista lui Burca. „Eu am vorbit deja cu cei trei. Sper sa-l pot convinge pe Nico sa joace si în Liga 2, cât despre Bozovic acesta si-a aratat disponibilitatea de a juca pentru noi”, a spus Burca pentru digisport.ro.

Oficialul giulestenilor si-ar fi dorit ca si Sapunaru sa continue la Rapid, dar fostul capitan al gruparii de lânga Grant a raspuns ca vrea sa mai joace în strainatate. Bozovic este liber de contract dupa ce la 1 iulie 2015 i-a expirat contractul cu Mordovia Saransk, în timp ce Herea îsi cauta echipa dupa ce a fost pus pe liber de FC Sion. Daniel Niculae a evitat, momentan, sa dea un raspuns, mai ales ca atacantul nu este prea impresionat de noul proiect de la Rapid.

Adauga un comentariu