Sport

Lovitură de teatru! Trei super jucători, OUT de la FCSB. Gigi Becali, decizie ireversibilă. A depus deja cererea la FRF

Publicat: 26 mart. 2020

Gigi Becali vrea să dea afară de la FCSB trei dintre jucătorii cu cele mai mari salarii, în plină criză de coronavirus. În plus, vrea să reducă salariile jucătorilor cu 50%. Patronul FCSB a depus deja o cerere la FRF pentru a obține acceptul să-și pună planul în aplicare.

Pandemia de coronavirus a adus vremuri grele și la FCSB, unde Gigi Becali vrea să dea afară mai mulți jucători și celorlalți dorește să le înjumătățească salariul. Patronul FCSB a făcut o cerere la FRF prin care fiecare club din Liga I să poată da afară maximum trei jucători, ca reacție la criza provocată de coronavirus. În plus, ar vrea să le înjumătățească salariile jucătorilor rămași la FCSB, pe toată perioada stării de forță majoră.

Cei trei câștigă împreună 45.000 de euro pe lună

În această perioadă, pentru a face economii, Gigi Becali își dorește să scape de trei dintre cele mai mari salarii. Jucătorii vizați urmează oricum să plece în vară, dar patronul FCSB nu și-ar mai dori să le plătească până atunci salariile.

„Renunți la trei jucători și le plătești o sumă până când își găsesc echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta și cu 700 de euro, nu doar cu 15.000”, a explicat Gigi Becali.

Din câte se pare, cei trei pe care Gigi Becali vrea să-i dea afară încă de acum sunt Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic. Împreună câștigă 45.000 de euro pe lună.

Cine sunt cei trei jucători pe care Gigi Becali ar vrea să-i dea afară de la FCSB

Primul este Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj, dar se poate transfera abia în vară. Gigi Becali nu-și dorește să-l mai plătească până atunci. Mai ales că a fost tras pe linie moartă și nu se mai bazează pe el în eventualitatea în care campionatul se reia la jumătatea lunii mai. La FCSB, Cristi Bălgrădean câștigă 10.000 de euro pe lună.

Al doilea jucător pe care Gigi Becali vrea să-l dea afară de la FCSB încă de acum este Harlem Gnohere. Atacantul francez mai are contract doar până în vară, dar are unul dintre cele mai mari salarii din lot: 20.000 de euro pe lună. Gigi Becali se gândește că ar face o economie de aproximativ 60.000 de euro dacă nu l-ar mai plăti pentru cele aproape trei luni de contract pe care le mai are.

Ultimul pe listă ar fi Marko Momcilovic, care câștigă 15.000 de euro pe lună. În vârstă de 32 de ani, Momcilovic a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, dar în ultimii doi ani a jucat foarte puțin din cauza problemelor grave de sănătate. Momcilovic mai are și el contract până în vară.

135.000 de euro ar economisi Gigi Becali dacă i-ar da afară pe Gnohere, Bălgrădean și Momcilovic. Suma reprezintă salariul celor trei pe o perioadă de trei luni.loading...

Adauga un comentariu