Cancan

Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf. De câte ori își poate vedea antrenorul fiul

Publicat: 22 iun. 2022
Laurentiu Reghecampf nervos, gesticuleaza
Instanța a decis când își poate vedea fiul Laurențiu Reghecampf, dar și ce pensie alimentară trebuie să îi dea lunar.

S-a mai finalizat un proces din cele pe care Anamaria Prodan le-a intentat asupra fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Cei doi mai au de parcurs un drum lung până la divorț, dar vor să își rezolve măcar treburile legate de copilul lor, Bebeto.

Instanța a decis când își poate vedea fiul, dar și ce pensie alimentară trebuie să îi dea lunar.

Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf

Bebeto și-a acuzat tatăl că nu l-a mai căutat de când a plecat de acasă, dar Reghe a spus cu totul altceva. Acesta era nemulțumit de faptul că Prodanca nu îi permitea să petreacă timp cu cel mic decât în compania ei, motiv pentru care a făcut o cerere de ordonanță președințială.

Astfel, instanța nu a decis deloc în favoarea lui Reghe, care și-ar fi dorit să stea mai mult cu fiul său, ci îi permite să îl vadă doar în Weekend, în săptămâna 1 și 4 a lunii, precum și toată luna Iulie, fiind vacanța de vară.

Potrivit celor de la DigiSport, celebrul antrenor ar fi reprezentat de un avocat celebru, pe nume Adrian Căvescu, cunoscut din dosarele cu FCSB și CSA Steaua. Acesta a câștigat de curând recursurile la Înalta Curte de Casație și Justiție și a obținut rejudecarea dosarelor cu mărcile Steaua și palmaresul echipei istorice Steaua.

Ce pensie primește Bebeto de la tatăl lui

Bebeto este foarte supărat pe tatăl lui, mai ales pentru faptul că acesta nu îi este alături în niciun fel, nici măcar financiar. Deși Reghe spunea că i-a făcut un cadou și de ziua Copilului, adolescentul a declarat că nu a mai primit nimic de la el.

Instanța a decis, însă, și ce pensie alimentară trebuie să plătească fiului său. Astfel, o treime din veniturile sale îi revin lui Bebeto dar, având în vedere că nu mai este antrenor la Craiova, pensia va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariul minim pe economie.

De ce a fost dat afară Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a ratat cele două obiective majore: titlul şi Cupa României. Anamaria Prodan e de părere că şi problemele din viaţa personală a lui Laurenţiu Reghecampf l-au făcut pe Mihai Rotaru să îl dea afară.

Anamaria Prodan spune că acesta ar fi fost dat afară, deoarece nu și-a îndeplinit obiectivele și a făcut greșeli majore.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna”, a declarat impresara.
Adauga un comentariu