Magazin

Lovitura dura pentru Oana Zavoranu. Pierde jumatate din avere

Publicat: 23 apr. 2015
1

Oana Zavoranu ar putea sa ramana fara jumatate din averea fabuloasa la care tanjea, dupa ce a iesit la iveala ca Marioara a mutat aproape jumatate din actiunile pe care le detinea intr-un offshore din Insulele Virgine, care i-ar apartine fratelui vitreg al Marioarei, Gigicu. Oana abia astepta sa puna mana pe cele 65 de milioane de euro, care i-au apartinut mamei ei, insa exista mari sanse sa ramana cu o suma infima la final. Apropiatii Marioarei spun ca mama Oanei ar fi luat aceasta masura de teama ca fiica va risipi averea familiei.

Vezi si Gestul SCANDALOS facut de Oana Zavoranu dupa moartea mamei sale
Comentarii
  • Sa fi fost fiica mea si eu procedam la fel, Gigicu cu sotia i-a dus mincare si haine curate la spital ei au avut grija de Marioara. Oana nu a fost in trei luni la ea sa o mingiie sa o incurajeze. Inca i-a lasat prea mult eu nu-i lasam nimic.

  • 100% corecta logica Marioarei sa-i dea fratelui Gigicu 43% din averea fam.Zavoranu. Sa nu uitam ca Gigicu a avut niste parinti extraordinari.Omenosi si cu suflet de aur. Au infiat un copil si l-a crescut alaturi de fiul lor natural (Gigicu) fara sa faca diferente intre ei. Mai mult, i-au crescut si cele doua fete ale Marioarei,( surorile Oanei dupa mama) nici in acea situatie nu au parasit-o ,dimpotriva au fost alaturi de ea si fetele ei.Mai minunat de atit nici ca se putea. Marioara si Gigicu au crescut sub acelasi acoperis, au impartit o viata aceeasi bucata de piine ,frateste.

    • Partea Marioarei de 56%, daca STATUL ROMAN mai poate face asta,ar trebui sa-i restituie tuturor celor care au muncit in acele unitati pina ce au fost privatizate prin metoda Mebo si transformate in Agricomex.Este usor sa ai avere si sa administrezi ceva primit prin frauda si hotie.

  • Atit Banicioiu cit si Zavoranu s-au imbogatit prin furt si inselaciune. Astia sint mult iubitii tati si minunati ai Oanei Zavoranu. Doi penali care s-au ajuns bagind adinc miinile in buzunarele romanilor. Da asta nu vor avea nici o hazna de averea din furat.Familie mafioata ca penala de Lucifer.

Adauga un comentariu