Stiri si curiozitati

Lovitura fatala pentru Mioara Roman: Ce pensie are acum fosta sotie de premier. Petre Roman, dormi bine?

Publicat: 03 feb. 2019
3

Candva sotie de premier, Mioara Roman traverseaza acum o perioada extrem de dificila. Dupa ce a pierdut procesul cu RA-APPS, i s-a pus poprire pe jumatate din pensie!

Oana a declarat ca mama sa avea o pensie de 2.900 de lei, inainte de a i se pune poprire pe jumatate din pensie. Astfel, fosta sotie a lui Petre Roman primeste acum o pensie de 1.450 de lei.

„Executarea a fost anul asta, in mai, a fost un moment ingrozitor de dificil. A mai avut o mutare acum doi ani, dar acum trebuia sa rupem pisica in doua cum se spune, trebuia sa gasim o varianta finala. Ea se mutase tot intr-un apartament cu chirie de la faimoasa regie a statului si am vrut sa scapam de chestia asta cumva. Si am reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, am gasit solutia de acolo de unde nu m-am asteptat.

Au sarit niste prieteni pe care-i cunosteam de trei luni, stiau de situatie, m-au sunat si mi-au spus: Oana, noi vrem sa te ajutam pentru ca avem posibilitatea sa facem asta. Mama sta intr-un apartament superb, intr-un bloc nou, cu tot ce vrei si am rezolvat problema”, a afirmat Oana Roman, la Romania TV.

Desi femeia care i-a fost alaturi zeci de ani a avut numeroase probleme, Petre Roman nu s-a aratat impresionat ori dornic sa o ajute. Din fericire pentru Mioara Roman, fiicele dar si prietenii s-au dovedit a fi un sprijin de nadejde.

Adauga un comentariu