Magazin

Lovitura naucitoare pentru Giovani Becali

Publicat: 08 sept. 2014
1

Sotia lui Giovani Becali, columbianca Narda Estella Becali l-a parasit pe acesta chiar in cea mai grea perioada din viata sa. Se pare ca femeia s-a cam saturat de scandaluri si infidelitati si a decis sa plece definitiv din Romania.

Stella Becali l-a iertat de mai multe ori pe Giovani, din cauza nenumaratelor escapade care l-au avut drept protagonist pe omnul de afaceri. In 2008, femeia a bagat divort, insa a renuntat la aceasta actiune o luna mai tarziu.

Citeste si Gigi trebuie sa ia o DECIZIE importanta in inchisoare

Pe atunci, Stella sustinea in cererea adresata judecatorilor ca sotul ei pleaca noptile de acasa si cerea custodia fiicei lor celei mici. In acel moment, varul lui Gigi Becali a reusit sa isi induplece sotia, insa de aceasta data se pare ca lucrurile sunt mult mai complicate.

Citeste si Lovitura dura pentru Victor Becali. E vorba de bani multi

Saptamana trecuta, Giovani Becali a avut proces pentru micsorarea pensiei alimentare pe care i-o plateste Aidei Giurumescu. Becali si-a chemat in aceasta vara fosta amanta in judecata, dar si pe propriul fiu, pentru a cere reducerea pensie de intretinere datorata minorului. Ambele parti au fost insa reprezentate de avocati, iar in lipsa lui Giovani, al carui temperament vulcanic in fata instantei este binecunoscut, batalia s-a dus strict pe documentele de la dosar. Aparatorul lui Giovani a cerut reducerea cuantumului pensiei alimentare pentru micutului Bernhard, in varsta de 11 ani, pe motiv ca veniturile lui Giovani au scazut drastic de cand este incarcerat.

Citeste si Moment critic pentru Becali. I s-a facut RAU

Satula de astfel de procese, se pare ca Stella a parasit definitiv tara si nu vrea sa mai auda de Giovani Becali.

Citeste mai multe pe cancan.ro

Adauga un comentariu