Magazin

LOVITURA neasteptata pe care MADALINA GHENEA i-a dat-o lui Naomi Campbell!

Publicat: 09 feb. 2013
1

Madalina Ghenea a dat lovitura! Frumoasa romanca a inlocuit-o pe celebra Naomi Campbell in noua campanie a brandului „Love and Republic„.

Manechinul de culoare Naomi Campbell a fost, pana de curand, imaginea „Love and Republic”, dar, se pare, reprezentantii companiei au preferat o fata noua. Madalina Ghenea a inceput deja campania de promovare, ce se anunta una de mare succes.

Madalina Ghenea, in varsta de 25 de ani, este o actrita si manechin din Slatina, care in prezent locuieste in Milano, Italia. Madalina a fost in lumina reflectoarelor inca de la o varsta frageda. Timp de 7 ani, a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National „Ion Minulescu” din Slatina, reusind sa se dedice si carierei ce avea sa inceapa. A devenit cunoscuta dupa ce a fost surprinsa in compania celebrului actor Leonardo DiCaprio, iar, in prezent, are o relatie cu actorului Gerard Butler.

Madalina Ghenea detine si rolul principal in pelicula „Razza Bastarda„, castigatoare la Festivalul de Film de la Roma, care va fi lansat pe marile ecrane in luna aprilie.

Adauga un comentariu