Magazin

LOVITURA pe PIATA MEDIA! Mona Segall, producatoare timp de 19 ani la PRO TV, a semnat colaborarea cu Antena 1

Publicat: 25 apr. 2014
1

Mona Segall, creatoarea show-urilor cu cea mai mare audienta la PRO TV, a trecut in barca divertismentului de la Antena 1. Producatoarea a semnat contractul cu Antena Group si va realiza „formate noi, care vor completa grila axata pe entertainment a statiei din Baneasa„.

Timp de 19 ani a activat in echipa de la PRO Tv si a gasit formula succesului pentru nenumarate show-uri aducatoare de audienta, de la „Vocea Romaniei”, „Romanii au talent”, „Dansez pentru tine”, „Stii si castigi” sau „Masterchef”. Mona Segall a incetat recent activitatea la trustul din Pache si a trecut in barca divertismentului de la Antena 1.

Citeste si: Cutremur in Pro Tv. Unul din cei mai importanti producatori a demisionat

„Ma bucura faptul ca o echipa atat de valoroasa in productia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales sa vina la Antena 1. Portile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din aceasta categorie de profesionisti. Chiar daca pana acum a insemnat pentru noi competitie, nu am putut sa nu admir intuitia si rezultatele muncii acesteia. Productiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competitie sanatoasa. Am increderea ca, alaturandu-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata. De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei – noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este sa oferim publicului si partenerilor nostri cea mai buna optiune in materie de TV entertainment”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Citeste si: SCANDAL la „Vocea Romaniei”. Concurent adus in emisiune „pe pile”

La randul ei, Mona Segall explica de ce a ales sa semneze cu Antena 1.

„Televiziunea a fost intotdeauna prima mea optiune si asa va ramane! Am ales Antena 1 pentru ca avem aceeasi viziune despre ce inseamna spectacol, show, entertainment, televiziune si am convingerea ca impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piata. Imi doresc sa fac multe lucruri frumoase aici, aducand un plus de valoare echipei de profesionisti ai Antenei!”, a declarat Mona Segall.

Adauga un comentariu