National

LOVITURA pe piata media: Telekom se retrage din Romania

Publicat: 22 mai 2019
1

Telekom dispare din Romania, RCS-RDS si Orange impart abonatii si drepturile TV ale societatii germane. Si ramane un singur post TV de sport, DigiSport sau cu alt nume, care va transmite si Liga 1, si restul competitiilor, informeaza gsp.ro. Piata televiziunilor de sport se modifica radical in perioada urmatoare. Evenimentele principale: dispare Telekom din Romania, intreaga companie, nu doar postul TV!, si ramane un singur post de sport, al RCS-RDS. Nu e clar, deocamdata, daca televiziunea unica se va numi DigiSportsau altfel.

Bataie de joc marca Telekom! Pericol de moarte in Iasi, din cauza indiferentei companiei! Nicio solicitare nu este tratata cu seriozitate – FOTO

Postul acesta va transmite si partidele din Liga 1, potrivit surselor care descriu scenariul transformarilor spectaculoase din media. In spatele afacerii s-ar afla Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS, avocatul Adrian Tomsa, un avocat din Cluj ce detine Look TV, si Orlando Nicoara, administratorul eAD, societatea care tocmai a preluat de la Liga Profesionista drepturile TV pentru campionatul romanesc.

Telekom se retrage cu totul din Romania si "averea" reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS si Orange. Francezii preiau partea de telefonie mobila, RDS se alege cu bucata din Telekom care tine de televiziune. Televiziunea unica ramasa va fi construita pe "scheletul" DigiSport, combinat cu cativa oameni de la Telekom Sport. Nu vor face parte din plan toti angajatii de acum ai celor doua posturi.

Comentarii
  • Mari j.i.g.o.d.i.i nemtii astia. De cand au preluat Romtelecom, nemtii nu au facut nimic decat sa beleasca. Au vandut proprietati, au desfiintat retele intregi facute de statul roman si au vandut cuprul obtinut, vezi doamne, ca sa reinvesteasca sumele obtinute in tehnologii noi. Nu au mai intretinut retelele, de aici desele probleme cu stalpii care stau sa cada in capul oamenilor, desi factorii de raspundere din Telekom cunosc situatia. Nu au facut nimic pt. dezvoltarea acestei societati, nici macar in partea de mobil. Pur si simplu au aplicat metoda pamantului parjolit. Dupa ei, potopul ! Spurcat neam !

Adauga un comentariu