National

Lovitura pentru Casa Regala. Printesa Lia, suspecta in dosarul retrocedarilor ilegale

Publicat: 13 ian. 2016
1

O noua lovitura pentru Casa Regala a Romaniei! Printesa Lia a Romaniei este suspecta, potrivit unor surse, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri! Lia a Romaniei sustine ca ea este doar denuntator in acest caz, la fel ca sotul sau, insa actele procurorilor o contrazic.

Lia a Romaniei este cercetata, potrivit unor surse, sub acuzatia de fals in declaratii. Dosarul se afla pe rolul curtii supreme, care judeca contestatiile formulate de avocatul lui Paul al Romaniei si de cel al lui Remus Truica impotriva magistratilor din Brasov de prelungire a arestului la domiciliu.

Potrivit unor informatii, in declaratia data la DNA Brasov, Lia a confirmat cele spuse de sotul sau, Paul al Romaniei, cu privire la cererile venite din partea lui Remus Truica, celalalt arestat la domiciliu din acest dosar.

Remus Truica le-ar fi propus acestora sa ii cedeze, prin intermediul unei firme – controlate prin mai multe offshore-uri – drepturile pe care cei doi sustineau ca le-ar avea asupra averii Casei Regale a Romaniei.

In schimb, Lia si Paul ar fi urmat sa primeasca patru milioane de euro. Omul de afaceri a gasit o explicatie pentru denuntul facut de Paul de Romania in acest dosar.

Comentarii
  • Aşa cum ‘mnealui este înscris în actele de identitate cu numele… AL ROMÂNIEI, tot aşa madama se numeşte… Lia AL României.
    Şi nu-i tot mai daţi cu… PRINŢUL şi PRINŢESA, că nu există aşa ceva legat de România! Eventual puteţi să-i spuneţi ‘mneaei… PRINŢA. 🙂

  • Niste infractori care au simtit mirosul „ciolanului”, ca e rost sa-i praduiasca pe romani!Ca si in cazul familiei regale recunoscuta, faptul ca au unii adepti, ca si politicienii penali actuali de la noi, nu reflecta decat asocierea la „ciolan”! Doar regele Mihai si sotia sa Ana, au avut decenta sa duca o viata corecta in exil, in sensul ca au muncit, fiecare dupa calificarile modeste pe care le aveau (vanzatoare la magazin, crescatori de pasari, mecanic aviatie etc), ceea ce le face cinste.O fiica a lor s-a dovedit infractoare in SUA, ocupandu-se de pariuri si organizarea de lupte de cocosi interzise, alte doua fiice au meserii modeste-unde este valoarea reala a acestor „mostenitori” sau vreo reprezentativitate a intereselor romanilor?Nici limba romana n-o cunosc, ce sa mai vorbim?!? Paul, Lia si complicii ar trebui sa faca inchisoare in Romania, conform gravitatii faptelor penale si sa i se confisce toata averea, ca reparatie morala pentru romani!Niste tradatori!

Adauga un comentariu