Actualitate

Lovitură pentru Clotilde Armand (USR)! Procurorii au terminat de numărat voturile iar Dan Tudorache ar fi câştigat alegerile la Sectorul 1 – SURSE

Publicat: 12 mai 2021
Clotilde Armand, primarul sectorului 1 zâmbește. Aceasta se află iar în centrul unui scandal legat de răspunsul la întrebarea ultimului act de donație
Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile locale în fața lui Dan Tudorache

Posibilă lovitură încasată de edilul Sectorului 1, Clotilde Armand. Conform unor surse antena 3, procurorii au terminat de numărat voturile la alegerile locale şi au constatat faptul că procesul de vot a fost fraudat. Aceleaşi surse susţine că fostul candidat, Dan Tudorache ar fi câștigat alegerile locale 2020 la o diferenţă uriaşă, de peste 1000 de voturi. Menţionăm că informaţia nu este incă confirmată oficial.

Scandalul a început după ce în spatiul public au apărut imagini cu mai multe persoane de la USR au pătruns în locația în care se aflau buletinele de vot. Procurorii au avut o misiunea frea de renumărare a acestora.

Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1 în fața lui Dan Tudorache

Sursele Antena 3 au explicat faptul că procurorii au terminat de renumărat voturile de la alegerile locale din sectorul 1 din București. Marea surpriză vine de la faptul că Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile locale în fața lui Dan Tudorache. De altfel, diferenţa între cei doi este uriaşă. Nu mai puţin de 1000 de voturi ar fi avut în față contracanditatul lui Armand .

” S-a încheiat renumărarea voturilor de la cele 166 de secţii de votare. A fost un proces extrem de greoi pentru că a trebuit renumărat fiecare buletin de vot în parte. Sursele noastre arată faptul că sunt diferenţe foarte mari între voturile renumărate şi ceea ce s-a raportat. Ar fi diferenţe de peste 1000 de voturi în favoarea lui Dan Tudorache. Mâine, procurorii vor da un comunicat de presă pentru a declara ceea ce s-a întâmplat. De altfel, dacă procesul de renumărare a voturilor s-a încheiat, dosarul penal incă este în desfăşurare. Vorbim despre un proces penal de lungă durată care ar putea să mai dureze cel puţin 1 an, 2 sau chiar 3. Procurorii trebuie să stabilească clar câte buletine au fost anulate, numărate etc.

Ceea ce este interesant este faptul că procurorii susţin că nu s-ar fi umblat doar o singură noapte la buletine ci chiar două nopţi.” a precizat un jurnalist Antena3.

În GALERIE FOTO aveți imagini cu momentul în care mai multe persoane pătrund ilegal în locația unde au fost depozitate buletinele de vot.

Scandalul de la Sectorul 1 referitor la fraudarea alegerilor locale

După afisarea rezultatelor votului de la Sectorul 1, a inceput un scandal. Vorbim despre faptul că atât Clotilde Armand cât si Dan Tudorache au anunțat nereguli la procesul de numărare a voturilor. De exemplu, Clotilde Armand a declarat, la acea vreme, că a descoperit fraude în procesul de raportare a rezultatelor votului către BEC.
Dan Tudorache, a scris, la rândul său, pe Facebook, că numărătoarea paralelă făcută de PSD arată că el ar conduce la alegerile locale pentru primarul sectorului 1, având în jur de 200 de voturi peste Clotilde Armand.

„Pun presiune, stau de mai bine de 12 ore pe capul celor din Biroul Electoral de Sector, să numere încontinuu. O parte din personalul auxiliar sunt plecați acasă, îi forțează să îi aducă înapoi. Adică el face legea, Dan Barna…”, spune Dan Tudorache.

De altfel, fostul edil a cerut renumărarea voturilor pentru că s-a produs o fraudă. De altfel, la scurt timp după alegeri a apărut un clip în care se poate vedea că mai multe persoane au pătruns în locația unde se aflau buletinele de vot.

Diana Buzoianu (candidat USR-PLUS la Consiliul Local al Sectorului 1), Mircea Matei (reprezentant USR în Biroul Circumscripției Electorală Sector 1), Andrei Nicolaescu (candidat al USR-PLUS pentru Consiliul Local Sector 1), un membru al personalului tehnic auxiliar și procurorul Sprîncu Nicolae (Președinte Birou Circumscripție Electorală 1 sector 1) sunt cei care se aflau în înregistrările de mai jos.

Comentarii
 • Latrina3 de când investighează împreună cu Parchetul ? Lucrează cot la cot?
  De unde știu ei ce se află într-un dosar încă în lucru al procurorilor?

 • Asta e lovita din nascare.
  Ea, Barna, Bulai, Cozet, astia ne fac de panarama si ne trag in jos.
  Sa ia Ciolos partidul si apoi discutam.

 • O spun clar ,acest partid sau coalitie USR-Plus trebuie scos in afara legi. PNL-ul cand isi v a da seama v a fi foarte tirziu si aproape impsibil.Aceasta coalitie care ataca identitatea si independenta Romanie si a neamului romanesc drebuie la urmatoarele alegeri aruncat la cosul de gunoi a istoriei noastre.

 • Sursele Antena 3 ….

  „AR FI PIERDUT” vs „A PIERDUT”

  Ia uite ce mascari scrie unul mai sus, unul „Klaus” care nu intelege diferenta intre „AR FI PIERDUT” vs „A PIERDUT”. Indivizi de genul asta nu ar trebui sa aiba dreptul sa deschida gura decat pentru a manca.

 • ca sa inchizi gura unei persoane ,chiar vocea unei institutii, care nu iti place,care are opinii net diferite de tine,care poate are si unele stiri neadevarate,oricum diferite mult de ale tale si de cea ce consideri ca e corect,benefic,poti sa o etichetezi”latrina”,”ciuma”,bolnava psihic,…,comunistii chiar ii internau pe cei cu alte opinii(considerate periculoase pentru stat,pentru „popor”)la spitale de psihiatrie,presa ii eticheta cam cum etichetezi dumneata o televiziune,…..,nu cred ca asta e solutia!

 • DINTIOASA STIRBA CU RARAIALA IN GURA-cele mai urate limbi din lume sunt-frantuzia,inglejia-azmericana,ghermana,turca si spaniola,cu consoane si raraituri spelbe.cele mai frumoase si muzicale limbi sunt …ita
  liana,romana,slava,greaca si,si.. moldeveneasca romana-
  A FURAT ASA CUM FRANCIA A FURAT 30 COLONII,TOATE BORBITOARE DE FRANJURA,CA LIMBI OFICIALE. URATA DRACULUI EXCROACA STRAMBA SI PARASUTA.PLEACA DRACULUI IN COLONIILE FURATE.DUTE
  IN ZAMBIA,MAROC,CIAD,PROASTA GROPII DE GUNOI GLINA.

 • Ma bucur ca la Iasi nu am avut asemenea emotii. Peste candidatul hastagist, iesenii au tras pur si simplu apa.
  PS Barna, demisia. Fara penali in functii publice !

 • Daca informati este de la un jurnalist latrina 3,ma indoiesc maxim.
  Oricum nu facea nimic Tudorache…si nu ar fi facut nici de acum inainte.

 • Imaginile cu gainarii scormonind voturile sunt clare.Ma intreb in cate locuri au mai scormonit prin tara?Mai reprezinta votul, vointa cetateanului?Ar trebui ca partidul in cauza, sa fie suspendat, sau chiar eliminat, pentru viitoarele alegeri.Asa ar fi corect.

 • Pupinbasistii ratati păstreaza refrenul după frauda electorala. Antena 3, haznaua 3, vidanja pix v-a făcut Securitatea de cacao. Ca n-aveti bani de bilet de autobuz e doar un mic supliciu la care va supune viata ca v-ati nascut in halul asta de prostovani.

 • Multi prosti in tara asta si toti is psdei,ptiu asistatilor sociali va facut haznaua 3 si rtv creerii muci zombificatilor

Adauga un comentariu