Actualitate

Lovitura pentru Klaus Iohannis! Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene il pune la punct

Publicat: 20 nov. 2018
1

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat, luni, ca la nivelul CE nu exista vreo ingrijorare in ce priveste capacitatea Romaniei de a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene, timp de sase luni, incepand de la 1 ianuarie 2019. "Nu suntem ingrijorati. Avem incredere in profesionalismul viitoarei presedintii romanesti si in nivelul satisfacator al masurilor administrative luate inainte de aceasta presedintie. Suntem nerabdatori sa lucram impreuna.

Aceasta intrebare imi da si oportunitatea sa reiterez apelul presedintelui Juncker in privinta necesitatii unui consens politic national in Romania inainte si in timpul presedintiei romane a Consiliului UE", a spus Margaritis Schinas. Dupa ce la inceputul saptamanii trecute Klaus Iohannis anuntase public ca Romania nu este in stare sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, in timpul ceremoniei de investitura a lui George Ciamba in functia de ministru delegat al Afacerilor Europene, seful statului si-a schimbat total discursul si a afirmat ca este de parere ca "inca se poate". Seful statului s-a indreptat apoi catre membrii Guvernului, inclusiv Viorica Dancila, si a spus: ”Si dumneavoastra va doresc mult succes in acest sens. Este o secunda inainte de ora 12.00 ca sa mergem intr-o pregatire rezonabila pentru presedintie si cred ca inca se poate”.

Comentarii
  • FOARTE BINE, SĂ VINĂ STRĂINII SĂ-I DEA PESTE NAS PENALULUI INFATUAT ȘAPTE CASE, GHINION ! DUPĂ CUM SE VEDE SE ÎNCEARCĂ, PRIN INFRACTORII PROCURORI, SPĂLAREA LUI CARMEN. UNDE S-A MAI POMENIT SĂ NU TE PREZINȚI LA PROCURATURĂ CÂND EȘTI CITAT ? DAR, CA DE OBICEI ÎN RO, LEGILE NU SUNT LA FEL PENTRU TOȚI CETĂȚENII !

    • Eu cred ca nu a avut timp sa isi ia un certificat medical sau alta amanare, avem procese care dureaza de multi ani si nu se grabeste nimeni sa afle adavarul. S a fie pedepsit conform legii dar sa nu uitam ca avem romanii nostri cu multe case mai mari si copii tinuti la studii in strainatate care valoreaza alte case.

  • 6 case dar adunate nu fac cât vila lui Liviu Dragnea din Teleorman, cu piscina si teren de tenis, sau vila din Mangalia unde este camera speciala pentru majordon sau Vila din Brazilia, sau masina de 300 mii euro condusa de fiul său care are doar 20 de ani.
    Iohannis daca vrea poate sa schimbe completul de judecată așa cum a făcut Dragnea, asta înseamnă să fii mafiot.

Adauga un comentariu