Cancan ultimă oră

Lovitură pentru Pro TV! A fost învins de „Te cunosc de undeva“ în bătălia audiențelor

Publicat: 20 sept. 2020
Tavi Clonda
Pro TV a fost învins de „Te cunosc de undeva“ în bătălia audiențelor

Lovitură pentru Pro TV! Emisiunea „Te cunosc de undeva“,de la Antena 1, a fost aseară lider absolut de audiență pe toate segmentele de public.

Gala din ediția 2 din sezonul 15, a fost câștigată de Tavi Clonda. Pe tot intervalul de difuzare al emisiunii Antena 1 a fost lider absolut de audiență, lând cu mult în urmă Pro TV.

În prima gală a noului sezon, Te cunosc de undeva, Tavi Clonda a primit de la ruletă pentru ediția de ieri 19 septembrie să se transforme în Adam Lambert. Iar în ediția din 12 septembrie Clonda a interpretat-o pe Beyonce cu o piesă tribut pentru Tina Turner.

Lovitură pentru Pro TV! A fost învins de „Te cunosc de undeva“ în bătălia audiențelor

Antena 1 câștigat de departe bătălia audiențelor cu rivalul Pro TV, care a fost „umilit” pe intervalul difuzării emisiunii „Te cunosc de undeva”. Antena 1 a fost lider absolul de audiență pe toate targeturile.

Tavi Clonda este un artist extrem de talentat și apreciat în România, dar performanța sa din a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost de-a dreptul uluitoare.

Juriul a fost impresionat să descopere că, deși ruleta i-a dat o sarcină dificilă, artistul a demonstrat că merită din plin statul de vedetă!

„Antena 1 s-a clasat pe primul loc la nivel național, aseară, cu show-ul Te cunosc de undeva. Emisiunea prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș a fost urmărită de aproximativ 1,3 milioane de telespectatori, la fel ca și săptămâna trecută.”, scrie paginademedia.ro.

Ce roluri au avut de interpretat concurenții ediției de aseară

Ruleta a decis transformările săptămâna trecută pentru ediția din 19 septembrie 2020. Rolurile pe care concurenții Te cunosc de undeva le-au avut de interpretat sâmbătă au fost:

Celebra ruletă a stabilit ce personaje vor interpreta săptămâna viitoare la Te cunosc de undeva concurenții, iată ce au de făcut pentru sâmbăta viitoare.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu – Vladimir Putin şi Barak Obama

Ami – Killa Fonic

Ada – Becky G

Tavi Clonda – Adam Lambert

Toto Iliescu – Patricia Kaas

Monica Anghel și Marcel Pavel – Cornelia Catanga și Romica Puceanu

Adriana Trandafir și Romică Țociu – Andra și Tiger One

Jojo – Marcel Pavel, personaj refuzat de actriță, iar sâmbăta viitoare îl va interpreta pe Smiley.

Adriana Trandafir si Romica Tociu transformare in Andra si Tiger One

Adriana Trandafir si Romica Tociu transformare in Andra si Tiger One

Adriana Trandafir și Romică Țociu au avut transformarea în Andra și Tiger One și au fost nevoiți să cânte celebra piesă „Vreau sărutarea ta”.

Ce roluri vor interpreta concurenții săptămâna viitoare?

Ruleta a decis ce transformări vor avea concurenții emisiunii pentru săptămâna viitoare.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu – Florin Salam și Goran Bregovici

Ami – Dua Lipa

Ada – Benone Sinulescu

Tavi Clonda – Elena Gheorghe

Toto Iliescu – David Lee Roth

Monica Anghel și Marcel Pavel – Dan Spătaru și Margareta Păslaru

Adriana Trandafir și Romică Țociu – Eros Ramazzotti și Tina Turner

Jojo – Amy Winehouse

Te cunosc de undeva se poate vedea și live video sau înregistrată

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi văzută în format live video pe site-ul antenaplay.ro (contra cost) sau gratuit pe site-urile operatorilor de cablu.

În format înregistrat puteți urmări emisiunea pe platforma Antena Play. Pe canalul de Youtube al emisiunii se pot urmări toate transformările din fiecare ediție, iar video-urile sunt uploadate imediat după ce sunt difuzate pe TV.
Adauga un comentariu