National

Lovitura pentru Sevil Shhaideh! Se pregateste retragerea cetateniei si expulzarea sotului sau

Publicat: 04 ian. 2017
1
Se pare ca se pregateste retragerea cetateniei si expulzarea lui Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, sustin surse DC News.
Procedura ar fi urmatoarea: Akram Shhaideh va fi prezentat la o instanta care decide sa ii retraga cetatenia, dupa care alte institutii ale statului decid expulzarea, nemaifiind nevoie de o decizie a instantei.
 
Andrei Tinu, fost vicepresedinte si de presedinte interimar al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, a explicat procedura privind obtinerea cetateniei in acest caz.
Andrei Tinu a declarat pentru DC News ca, la momentul acordarii cetateniei romane, sotul doamnei Sevil Shhaideh a indeplinit toate conditiile impuse de Legea cetateniei romane, Comisia pentru cetatenie cerand si primind avizele de la toate serviciile secrete (SRI, SIE etc).
Comentarii
  • „Se pare ca se pregateste retragerea cetateniei si expulzarea lui Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, sustin surse DC News.”-se pare ca-i o stire falsa,ca atatea in acest caz!,din articol se intelege doar ca totul a fost in regula la obtinerea cetateniei!!!

Adauga un comentariu