Actualitate

Lovitura pentru un medic sef din Iasi! Autoritatile au descoperit ce ilegalitati facea si i-au aplicat lovitura de gratie

Publicat: 22 nov. 2018
1

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate si conflict de interese de natura administrativa in cazul unei persoane cu functie de conducere din sistemul medical iesean.

Este vorba despre Veres Liliana, medic sef Sectie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Spiridon" Iasi. Potrivit ANI, incepand cu 22 noiebmrie 2016 detine simultan functia de medic sef sectie in cadrul Sectiei Clinice de Imunologie si Alergologie si calitatea de asociat unic si administrator la SC Livmed Center SRL, incalcand astfel legile in vigoare.

Citeste si: EXCLUSIV! Medic cardiolog din Iasi, prins la furat! Are afaceri de milione de euro de pe urma pacientilor. Inspectorii de la Finante i-au dat de urma

"Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Veres Liliana nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere in exercitarea dreptului la aparare", au precizat reprezentantii ANI.

Comentarii
  • Din pacate nu este singurul medic,care procedeaza in acest mod.Medicii lucreaza in spitale unde sunt platiti cu sume de la 3000 la 5000 euro,iar dupa 6 ore de activitate in spital merg la cabinetele private.Sumele de mai sus,le am luat din presa,dupa marirea salariilor medicilor.

  • Am observat ca invatatorii, profesorii, medicii, se plang mereu ca sunt epuizati, extenuati sau cum vreti dar ei de atata oboseala vin casa si fac meditatii sau alte activitati care sa le aduca alte venituri neimpozabile iar medicii -unii- merg la cabinete particulare unde fac acelasi lucru, tot in aceleasi domenii mai greu se pensioneaza la limita de varsta si asta tot din cauza ca sunt prea stresati?

  • Da , Vasilica, asa e, cand ajung la pensionare cadrele didactice isi prelungesc activitatea cu inca trei ani, iar aceasta Veres a primit, in sfarsit , ce merita pentru aroganta, dispretul si limbajul cu pacientii,care n-o onoreaza , lacomia in a aduna, nu a dat niciodata o factura pentru seviciile medicale . De ce oare toti cei in culpa , impostorii, sunt atat de vocali si obraznici?

Adauga un comentariu