Din lumea filmului

Lovitura primita de Pro TV de la Antena 1. Planul secret: legatura cu Mihai Bobonete

Publicat: 10 mai 2019
3

Pro TV primeste inca o lovitura de la Antena 1. Planul secret are legatura cu Mihai Bobonete, dar si cu Marian Ralea. Cum serialul “Fructul oprit” se apropie de final, cei de la Antena 1 se gandesc deja la urmatorul proiect tv, la un nou serial de cursa lunga, cu tigani si tarani, in genul “Las Fierbinti” de la PRO TV.

Repetitiile au inceput deja, s-au impartit si rolurile principale. Au aparut zvonuri cum ca o parte din actorii din serialul «Fructul oprit»  au fost distribuiti si aici, astfel ca va  veti reintalni cu Adriana Trandafir, Marian Ralea, Michaela Prosan, Ioana Blaj, Conrad Mericofer si Virginia Rogin. Se pare ca cei de la Antena vor personaje asemanatoare cu cele interpretate de Mihai Bononete, Mihai Margineanu, Adrian Vancica, Anca Dumitra si restul personajelor din rolurile principale de la Pro TV.

Bobita a fost operat la un spital privat din Bucuresti

Bobita din Las Fierbinti, cum mai este cunoscut Mihai Bobonete, a fost operat  la un spital privat din Capitala. Costul interventiei ar fi fost de 6.000 de lei, la care s-a adaugat inclusiv plata cazarii.

Pentru fiecare noapte de spitalizare clinica cere 570 de lei. In cazul persoanelor care sufera de o afectiune asemanatoare, programarea pentru operatie nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, acesta vine la spital numai cand trebuie sa opereze un pacient.

„Vine doctorul Orghidan doar pentru interventii, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, daca este cazul, se achita spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o camera dubla, pe noapte”, a spus o sursa din spital.

Adauga un comentariu