Magazin

Lovitura sub CENTURA: „Capatos si Maruta, principalii promotori ai manelismului, prostiei si subculturii”

Publicat: 26 ian. 2015
1
In urma cu cateva ore a aparut pe o pagina de facebook o imagine cu Catalin Maruta si  Dan Capatos, alaturi de cateva acuzatii dure la adresa celor doi prezentatori de divertisment. Se pare ca desi sunt adesea lideri de audienta pe tronsonul lor orar, emisiunile celor doi par sa deranjeze, mai mult decat sa binedispuna.
Pe pagina Generatia „feisbuc” & Diaspora romaneasca a aparut putin mai devreme o imagine care ii acuza dur pe cei doi prezentatori TV, ca fiind promotorii, manelismului, prostiei, subculturii, cocalarilor si tarfelor din Romania. Reactia fanilor nu a intarziat sa apara.
„Infiorator este faptul ca au o mare audienta. La antene nu ma uit din principiu iar la Pro tv am renuntat de vreo 3-4 ani din cauza vulgarizarii excesive.” „Promotori ,sunt producatorii emisiunilor cat si patronii posturilor tv, sunt pompati cu bani pt saracirea culturala a societatii romane….” „Mare dreptate aveti”  „SUNT DE ACORD” „Promotorii sunt aia care se uita la emisiunea lor. fara audienta n-ar exista !!!” ” Ati uitat-o pe Gherghe cu ‘abces direct’ „, sunt cateva din comentariile fanilor care urmaresc pagina respectiva.
Adauga un comentariu