Actualitate

Lovitura suprema pentru seful PNL. Ludovic Orban, parasit de greii partidului tocmai la cel mai important eveniment al liberalilor

Publicat: 23 mai 2018

Sfidare totala la adresa lui Ludovic Orban si actualei conduceri a PNL. Si chiar de ziua aniversarii partidului.  Un grup de vechi liberali au ales sa celebreze momentul departe de gradina sediului central din Modrogan, alaturi de fosti colegi de partid, care au facut in trecut parte din fostele  structuri de conducere ale PNL. De aici pana la ideea crearii unei viitoare platforme politice in interiorul  partidului pare a fi doar un pas.

Sute de fosti si actuali liberali, membri actuali si fosti  ai Birourilor Politice ale vechiului si noului PNL vor petrece, maine seara, intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei,  pentru a aniversa cei 143 de ani de la infiintarea partidului. Initiativa a fost discutata de luni bune in interiorul partidului, dar cei care vor participa la ea o califica drept o celebrare "spontana".

"Vom fi sute , au confirmat peste  250 de oameni, actuali si fosti colegi de partid, cei care am facut istorie ca membri ai Birourilor Politice ale acestui partid. oameni care au inceput ca liberali in TNL din '90 pana in prezent. Va fi un prilej de bucurie si de regasire, dar si de unele discutii la un pahar  de vorba despre viitorul partidului. ", au explicat surse din interiorul conducerii  liberale.

Citeste si: Ludovic Orban, dormi?! Seful PNL, surprins motaind in timpul unei dezbateri despre problemele din educatia romaneasca

Potrivit surselor citate, printre cei care vor onora  inviitatia se numara  fosti ministri precum Cristian Adomnitei, Bogdan Olteanu, fostul lider de partid Alina Gorghiu, dar si actuali membri ai Biroului Executiv al PNL, precum vicepresedintii Dan Motreanu, Gigel Stirbu, fosti si actuali lideri de organizatii  – Ciprian Dobre, Cristian Busoi, Florin Alexe, Mihai Voicu, Cristian Olteanu, dar si vechi liberali precum Gabi Andronache, Ionut Stroe, Bogdan Tampau, George Dumitrica sau Hubert Thuma.

Cei in cauza par a prefera aceasta adunare decat sa se alature lui Ludovic Orban si apropiatilor sai care vor sarbatori, la aceeasi ora, infiintarea partidului, alaturi de colaboratori si membrii actualei conduceri, in gradina sediului central din Modrogan.

Potrivit unor surse  din conducerea liberala,  Orban cunoaste intentiile  colegilor sai de partid, dar a decis sa le ignore provocarea, chiar daca in acest moment in partid exista o tabara care incearca sa-i testeze puterea de reactie prin diverse provocari.

"Participa in special cei marginalizati, care nu se mai regasesc la masa deciziei din partid sau care sunt nemultumiti de locul si rolul lor politic din prezent. Viitorul PNL nu sta insa in fragmentare, ci in unitate. Cei care sunt constienti de asta, vor actiona in consecinta", au explicat sursele citate.loading...

Comentarii
  • Gâdi, Gâdi, Gâdi. Dar oare dădea din ,,piciorușe” și bătea din palme când îl învârteau cu lanțurile alea ? de atunci i se trage mă. De atunci a rămas ,,neicusorule-puisorule”. Și acum îi fuge neuronul prin ,,bostan” de nu își găsește locul.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit