Actualitate

Low Deep T nu o sa uite prea curand Romania

Publicat: 24 sept. 2012

Low Deep T nu o sa uite prea curand Romania. Weekendul trecut, mai exact duminica dimineata in jurul orei 04:00, cantaretul de muzica house, cunoscut in industria muzicala mai ales ca producator sI compozitor, a fost prins "in fapt" de paparazzii cancan.ro chiar cand se retragea spre camera sa de hotel insotit de o domnisoara care i-a fost adusa… la nas.

Cu siguranta ca prezenta brunetei la hotel a fost justificata, acesta fiind una dintre doleantele nescrise ale artistului, o solicitare care, cu siguranta, nu fusese trecuta pe lista de pretentii care se intocmeste la venirea unui artist strain in tara noastra. Daca mai exista dubii la vederea fotografiilor, ei bine, acestea sunt spulberate dupa vizionarea filmuletului realizat la fata locului.

Filmarea incepe in momentul in care masina cu care se deplasa Low Deep ajunge in fata hotelului in care acesta este cazat la Bucuresti. Artistul coboara, la fel sI amicul sau care l-a insotit, iar spre ei se indreapta un barbat sI o femeie. In vreme ce Low Deep T se saluta cu barbatul sI se face ca nici nu o vede pe bruneta focoasa, amicul sau o imbratiseaza si o saruta pe obraji.

Cei patru schimba doua cuvinte, dupa care britanicul le intorce spatele sI, grabit nevoie mare, intra in hotel. Urmand parca o schema anume, dupa ce Low Deep T se retrage, barbatul care venise cu fata decide sa plece subit, iar insotitorul artistului isi vede sI el de treaba sI urca in masina. Bruneta nu pleaca nicaieri, ci isi arunca parul in vant sI intra in hotel, urmandu-l pe Low Deep T hotarata sI probabil pregatita pentru o noapte de neuitat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit