Curiozitati

Lua femei fara sot, despartite sau copile. Marturia soc a unei femei despre Gheorghe Dinca

Publicat: 31 iul. 2019

Noi informatii au aparut in cazul criminalului din Caracal Gheorghe Dinca. O femeie a dezvaluit ce a facut criminalul in perioada in care a locuit in Italia alaturi de sotia sa Elena Dinca si cei trei baieti.

O femeie dezvaluie ce facea Gheorghe Dinca in Italia

O romanca stabilita in Italia a declarat ca Gheorghe Dinca facea parte din anturajul unui traficant de persoane. Femeia mai spune ca barbatii racolau fete din Romania promitandu-le locuri de munca, dar cand ajungeau in Italia le obligau sa se prostitueze. Criminalul din Caracal prefera sa racoleze numai fete tinere sau femei despartite.

„- In general luau fete din astea fara soti, despartite sau copile din astea mai…
– Din Romania spuneti, nu? Si le aduceau in Italia?
– In general veneau fetele pentru un loc de munca, ca asa le promiteau.
– Si Dinca, asta, facea si el parte din anturaj, adica facea acelasi lucru si el?
– Da, din anturajul lui Mihai (Zamfir, n.r.). Era si ala pe acolo.
– Asta fiind Gheorghe Dinca? Erau prieteni? Lucrau impreuna?
– Da, da, da.
– Prin ce an se intampla?
– 2011 a fost treaba. Fetele cand le vedeau pe persoanele astea fugeau, adica se indepartau, ca e mai bine sa eviti decat… Le batea acolo in mijlocul strazii.”, a declarat femeia stabilita in Italia.

Gheorghe Dinca a primit interdictie timp de 5 ani in peninsula dupa ce a fost acuzat ca ar fi incercat sa abuzeze de fiica unei romance cu care avea o relatie. Criminalul s-a intors in Caracal si s-a inchis si mai mult in el, batand-o in repetate randuri pe sotia sa cand aceasta venea in tara.

Gheorghe Dinca un barbat violent si periculos

Mai multe persoane care l-au cunoscut pe Gheorghe Dinca spun despre criminalul din Caracal ca este o persoana retrasa, ursuza si taciturna. O persoana care il cunoaste pe criminal inca de mic copil a declarat ca este un om extrem de violent. In plus, despre Gheorghe Dinca se spune ca isi batea baietii si chiar si-a violat propria fiica.

„Nu era nici in scoala o minte stralucita. A si ramas repetent. Era retras si atunci, nu prea vorbea. Totusi, dupa ce a crescut a inceput sa fie interesant pentru femei, mai ales ca era un baiat inalt, blond”, a declarat o persoana, potrivit digi24.ro.loading...

Adauga un comentariu